Dimarts, 16 d'abril de 2024
És notícia

El Catllar instal·la refugis per a gats ferals

Avatar photo
L’objectiu és tenir localitzats i esterilitzats els animals i a la vegada intentar reduir la molèstia que suposen tants felins descontrolats

La Regidoria de Benestar Animal del Catllar ha iniciat aquest dissabte, 2 de març, la instal·lació de refugis per a gats ferals en diferents punts del municipi. Els primers refugis s’han ubicat són a Els Manous i Pins Manous.

L’objectiu és garantir el benestar dels animals, tenir-los localitzats i esterilitzats i a la vegada intentar reduir les queixes veïnals davant la molèstia que suposa l’existència de tants animals descontrolats.

Aquesta iniciativa es tira endavant amb el suport de les associacions animalistes del municipi: Bigotis CAT i Tarraco Pinscher. Els contenidors dels refugis han estat decorats en part pels infants que van assistir al Parc de Nadal organitzat per l’AFA de l’Institut Escola L’Agulla.

Des de l’Ajuntament del Catllar es dona les gràcies a aquestes entitats i també als veïns i veïnes que durant els darrers anys han estat alimentant els gats ferals de forma desinteressada.

Es demana la col·laboració a tota la ciutadania perquè aquest projecte pugui tirar endavant. Finalment, el 16 de març, a la Torre d’En Guiu, de 8:30 a 13:00 hores, iniciació a les vies ferrades a càrrec del Club excursionista Sense Fronteres.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Sala Marsà de Tàrrega acull una exposició dedicada al modelisme naval

Notícia següent

Albiol es passeja amb moto a la nit per conèixer els problemes de Badalona

Notícies relacionades