El Casal d’Estiu 2021 del Morell, un èxit

Una vuitantena d’infants gaudeixen de la iniciativa al llarg de tot l’estiu

Un any més, el Casal d’Estiu 2021 del Morell, impulsat des de la regidoria de Benestar de l’Ajuntament del municipi, ha esdevingut tot un èxit, sempre tenint en compte totes les mesures establertes per la Covid-19. Així, des de principis de juliol i fins al 10 de setembre s’han realitzat diverses activitats, tant dins del municipi com fora, i és que, a diferència de l’any passat, s’ha pogut tornar a anar d’excursió i els infants han pogut gaudir de diverses sortides.

Justament, aquestes sortides han estat el punt fort del Casal, ja que, a banda de recuperar les excursions que es feien durant anys anteriors, se n’han afegit de noves i la canalla ha gaudit de diversos dies de platja, per exemple, i cada setmana hi ha hagut una sortida extraordinària.

També s’han realitzat molts jocs per tot el poble, alhora que s’ha estimulat la creativitat dels infants morellencs amb diverses manualitats. Es pot dir, doncs, que durant aquestes vacances els nens i nenes que han passat pel Casal han pogut gaudir d’un bon estiu! Un fet que constaten els números, amb una vuitantena d’infants que han passat pel Casal al llarg de tot l’estiu. A més a més, cal mencionar que, després de quatre anys, l’equip de monitores s’ha consolidat amb l’estrena de nova directiva.

En la mateixa línia, la regidora de Benestar, M. Jesús Valldosera, aplaudeix “la confiança de les famílies i l’èxit, estiu rere estiu”, i remarca que malgrat que es va haver de començar el Casal amb una setmana de retard, a causa de la Covid-19, “la resta de l’estiu ha anat rodat i s’ha desenvolupat sense incidents”.