eCOVID, l’aplicació de la URV per registrar els casos dins la comunitat universitària

  Els membres de la comunitat universitària podran consultar l'estat del cas que hagin comunicat prèviament així com actualitzar l'estat de la seva situació

  A partir d’avui ja està disponible l’aplicació eCOVID que ha desenvolupat la URV mitjançant la qual els membres de la comunitat universitària (URV i FURV) comunicarà si hi ha un cas confirmat, contacte estret o cas sospitós de COVID-19, entre altres dades rellevants. Aquest nou sistema, millora la comunicació i la gestió dels casos confirmats o sospitosos de COVID-19 així com dels contactes estrets.

  Què proporciona i com funciona eCOVID?

  Tothom accedirà a un mateix entorn anomenat eCOVID, tant els membres de la comunitat universitària com els/les referents i l’equip covid19. La  informació, per tant, residirà en un sol lloc i serà única. També permetrà als membres de la comunitat universitària realitzar de forma autònoma la comunicació del seu cas a eCOVID.

  Els membres de la comunitat universitària podran consultar l’estat del cas que hagin comunicat prèviament així com actualitzar l’estat de la seva situació directament a eCOVID. L’aplicació està interconnectada amb la resta de sistemes d’informació de la Universitat, i per tant, no requerirà facilitar cap dada personal, laboral o acadèmica ja informada prèviament a la URV o FURV.

  A més, es generaran notificacions automàtiques amb les instruccions a seguir a les persones afectades, contactes estrets i responsables acadèmics i/o laborals, en el moment de comunicació del cas o d’actualització de la situació en què es trobi la persona.

  Comunicar a eCOVID les dades rellevants que afecten a membres de la comunitat universitària permetrà trencar cadenes de transmissió, identificar possibles brots dins l’activitat de la universitat, fer una gestió i un seguiment adequat a cada necessitat, i informar els responsables acadèmics i/o laborals per tal de facilitar el pas a l’activitat a distància quan aquesta sigui possible.

  Com s’hi accedeix?

  Es pot accedir a eCOVID mitjançant l’enllaç  https://apps.urv.cat/covid/ amb les credencials de membres de la comunitat universitària URV/FURV. L’enllaç també està disponible a la web https://www.urv.cat/coronavirus i a l’apartat COVID-19 de la intranet.