Dijous, 25 de juliol de 2024
És notícia

L’economia circular i el seu impacte centren la 4a Jornada Connect@ de la Diputació

Avatar photo

La importància i l’impacte de l’economia circular a la demarcació centra la 4a Jornada Connect@ de la Diputació de Tarragona celebrada aquest dimarts al matí al Teatre Auditori de Salou. Un total de 150 persones participen d’aquesta trobada que organitza anualment la institució amb l’objectiu de donar visibilitat a la comunitat emprenedora del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès i crear un espai de trobada i networking on fer xarxa i compartir sinergies.

L’obertura de l’acte ha anat a càrrec de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i ha comptat també amb l’assistència del diputat delegat d’Ocupació i Emprenedoria, Pere Granados; del diputat delegat de Gestió de persones i Talent, Joan Castor Gonell, i del diputat delegat de Projectes Europeus, Josep Baiges. Llauradó ha destacat la importància de l’economia circular en el futur de la demarcació. “La Diputació comparteix objectius amb les iniciatives empresarials que abracen l’economia circular i s’esforça a promoure iniciatives que contribueixen al desenvolupament sostenible. M’omple de satisfacció veure com les empreses locals incorporen aquesta filosofia, que no només és respectuosa amb el nostre entorn, sinó que també genera oportunitats econòmiques i beneficia la nostra comunitat”, ha afegit.

Durant la jornada es parla de la importància de l’economia circular i el seu impacte a curt i llarg termini, a partir de l’experiència de tres empreses de la demarcació de Tarragona que l’utilitzen com a valor clau del seu negoci i sobre bones pràctiques de gestió pública conjunta en (noves) economies amb una taula rodona amb la col·laboració de les diputacions de Girona, Lleida, Castelló i Terol. A més, la Diputació de Tarragona hi presenta el projecte CEI Boost (Interreg Europe): Impuls de la innovació en l’economia circular que compta amb fons europeus Next Generation.

Com en altres edicions, també es du a terme un concurs de pitch (un breu discurs o presentació que una persona emprenedora fa per explicar de què tracta el seu negoci) entre les empreses participants i s’hi organitza un espai de networking i zona d’expositors per a persones emprenedores i entitats de promoció econòmica i desenvolupament local del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

La jornada Connect@ és una de les accions que organitza la Diputació de Tarragona amb l’objectiu de donar visibilitat i oferir sinergies i oportunitats per als emprenedors i emprenedores de la demarcació, impulsant la creativitat, la sostenibilitat i l’economia del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

8 + 17 =

Notícia anterior

Un passatger grava com es queda tancat en el maleter d’un autocar a Barcelona

Notícia següent

Macrooperació policial contra el jihadisme a Olot

Notícies relacionades