Dones per Tarragona s’unirà a la Coordinadora d’Entitats de Tarragona

L’objectiu de l’entitat femenina és treballar amb consensos per fer canvis de ciutat, sempre tenint present la perspectiva de gènere.

L’associació Dones per Tarragona, una entitat sense ànim de lucre la qual està en tràmits de legalització, formarà part de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona. L’objectiu de l’entitat femenina és treballar amb consensos per fer canvis de ciutat, sempre tenint present la perspectiva de gènere.

 

En la reunió que ha mantingut l’entitat amb el president de la CET, Ángel Juárez, han explicat que volen la col·laboració de tota la ciutadania per aconseguir plans integrals, que creïn canvis reals, sobretot en els àmbits on les dones són perjudicades per motius de gènere. I sempre mantenint la reivindicació i la lluita.

 

Amb aquesta nova integració, la Coordinadora d’Entitats de Tarragona, la qual sempre s’ha postulat com a feminista, treballarà amb més profunditat en la igualtat de gènere. Al mateix temps, les Dones per Tarragona rebran el suport de la resta d’entitats per aconseguir aquests consensos totals.