fbpx
Dissabte, 2 de març de 2024
És notícia

Dispositiu especial de la Policia Local de Torredembarra per Sant Joan

Avatar photo

Del 19 al 25 de juny, es du a terme la campanya de control d’alcoholèmia i drogues

La Policia Local de Torredembarra té un dispositiu especial en marxa aquests dies amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan, que coincideix, a més, amb la Festa Major de Baix a Mar. Del 19 al 25 de juny, es du a terme la campanya de control d’alcoholèmia i drogues que es realitza en l’àmbit de Catalunya junt amb el Servei Català de Trànsit.

Aquest dispositiu també contempla les patrulles de proximitat en les zones de més afluència de ciutadania, controls de venda ambulant, la inspecció d’establiments de venda de pirotècnia, l’activació dels plans de Seguretat i Protecció Civil específics d’emergència pirotècnica i de Festes de Sant Joan (amb el control de fogueres, revetlles privades i oci nocturn), la prevenció de conductes sexistes, el control específic de la mobilitat i el control també de les zones de platja on fa niu el corriol camanegre i espais protegits.

Cal recordar que el servei de salvament i socorrisme a les platges es troba en funcionament des de l’1 de juny i que la Policia Local de Torredembarra compta amb una embarcació policial que aquests dies incrementa la vigilància de les activitats nàutiques.. A més, aquest és el primer estiu amb la unitat de vigilància aèria activada.

Tenint en compte que aquests són dies d’activitat pirotècnica i la situació actual de risc d’alt d’incendi forestal, cal recordar la prohibició de l’ús de pirotècnia a menys de 500 m de zona forestal i també les mesures d’autoprotecció: https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/mes_consells_dautoproteccio/revetlles/

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Alliberen un home que duia 11 dies segrestat i rebent contínues pallisses

Notícia següent

Desmantellen una plantació de més de 2.600 plantes de marihuana al Baix Camp

Notícies relacionades