Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

El diputat Alberto Bondesio, a la direcció del grup parlamentari del PSC

Avatar photo
Bondesio va ser el número 2 per la demarcació de Tarragona a les darreres eleccions catalanes, deixant la seva plaça al Parlament Europeu

El diputat reusenc del PSC, Alberto Bondesio, formarà part de la nova direcció del Partit dels Socialistes al Parlament de Catalunya. Així doncs, en aquesta propera legislatura el diputat socialista formarà part de la direcció del grup que està constituït també per Salvador Illa, com a president, Alícia Romero, com a portaveu, Raül Moreno i Esther Niubó, com a portaveus adjunts. Pol Gibert, Ramón Espadaler, Ferran Pedret, Sílvia Paneque i Óscar Ordeig –a banda del mateix Alberto Bondesio-, com a vocals. 

Cal recordar que Alberto Bondesio va ser el número 2 per la demarcació de Tarragona a les darreres eleccions catalanes, deixant la seva plaça al Parlament Europeu on, entre altres responsabilitats, ha treballat en la Comissió de Llibertats, Justícia i Interior o com a assessor d’Iratxe García, presidenta del grup socialista al Parlament Europeu.

El mateix Alberto Bondesio  ha posat en relleu  “el major pes del socialisme de les comarques tarragonines en la nova direcció el grup del PSC al Parlament, que evidencia el compromís del PSC amb el futur de la demarcació de Tarragona”. 

“En contra d’algunes opinions que afirmen que el PSC és un partit exclusivament de Barcelona i de la seva àrea metropolitana, el PSC aposta per tot el territori: la cap de llista per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, ha estat elegida com a membre de la Mesa del Parlament per aquesta propera legislatura. El PSC és un partit que guanya les eleccions a Barcelona, però també les guanya a Tarragona, a Reus, a Cambrils, etc. I aquest pes del socialisme en el conjunt nacional és el que ara s’està reivindicant”, ha explicat. 

En aquest sentit, paga la pena recordar que el PSC ha guanyat totes les eleccions del darrer cicle electoral al Camp de Tarragona -tant les eleccions municipals, com les generals, les autonòmiques i recentment les europees-. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × four =

Notícia anterior

A licitació la millora de la connexió entre l’A-2 i la B-40 al Baix Llobregat

Notícia següent
PAH Lleida

La PAH de Lleida acusa a la Paeria de l’agressió policial a dos activistes

Notícies relacionades