fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

La Diputació impulsarà la Regió Metropolitana de Tarragona

Avatar photo

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha rebut aquest matí la visita de l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, i l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, per tal de compartir visions i treballar conjuntament sobre l’àrea metropolitana del Camp de Tarragona.

Durant la visita, Llauradó s’ha ofert a donar acompanyament i assistència tècnica als municipis per tal d’identificar les dinàmiques metropolitanes del territori. Segons la presidenta de la Diputació de Tarragona, “l’àrea metropolitana del Camp de Tarragona és una realitat que el dia d’avui intuïm, però que cal investigar amb rigor per definir quins són els municipis que, a més de Reus i Tarragona, en formen part de manera indubtable”.

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha afirmat que “no estem davant d’un projecte que afecti només Tarragona i Reus, sinó d’un projecte estratègic que beneficiarà al conjunt de la futura regió metropolitana”. A més, ha assegurat que “hem de pensar en gran, adaptant-nos a una realitat global que canvia a una gran velocitat i, per tant, incorporant el màxim de municipis a aquest projecte ambiciós i guanyador”. Viñuales ha avançat que aviat es posaran en contacte amb la resta de representants del territori per sumar sinergies i aprofundir en aquest canvi “que implica, sobretot, un canvi de mentalitat; ampliar el focus per guanyar tots junts els reptes del futur”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, ha assenyalat que “volem avançar totes i tots de manera sòlida evitant així frustracions futures”. En aquest sentit, ha assegurat que es constituiran grups de treball sectorials que inclouran la mobilitat, el territori, la promoció econòmica o la gestió dels residus, entre d’altres. “No volem generar una altra administració; el que volem és millorar la gestió de la presa de decisions que ens afecten conjuntament per donar un millor servei a la nostra ciutadania. Estic segura d’estar posant les bases sòlides per fer-ho possible”, ha reblat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Arriba una nova edició de la Fira de Halloween i Tots Sants de Lloret de Mar

Notícia següent

Es lliuren els premis del Vichy Catalán Volei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2023

Notícies relacionades