La Diputació de Tarragona convoca la concessió de beques per alumnes d’escoles d’art i música

Les sol·licituds per optar a aquests ajuts, que enguany compten amb una dotació econòmica de 185.000 euros, es podran presentar fins al 31 de març

Ja està oberta la convocatòria de concessió de beques per l’alumnat de les seves escoles de música i conservatoris de grau professional de Reus, Tarragona i Tortosa, i també per al de les escoles d’art i disseny de Tarragona i de Reus per aquest curs 2021-2022. La Diputació ha aprovat recentment aquesta convocatòria que enguany té una dotació econòmica de 135.000 € per als tres centres d’ensenyament musical i 50.000 € per als centres d’ensenyaments artístics de Tarragona i de Reus.

L’objectiu d’aquestes beques és contribuir a sufragar les despeses de matrícula abonades pels estudiants. Per a la seva concessió, a més dels resultats acadèmics i dels requisits generals que es tenen en compte habitualment, la institució tornarà a valorar perjudicis patits a conseqüència de la pandèmia de coronavirus. En concret, s’han inclòs criteris per danys econòmics i de salut (hospitalització o defunció) que hagin sofert tant pels sol·licitants com per les persones que integren la unitat familiar amb qui hi conviuen.

Les sol·licituds per tramitar les beques es poden presentar fins al 31 de març a través de la secretaria dels respectius centres educatius en paper o a les oficines del Registre General de la Diputació (Passeig Sant Antoni, 100 de Tarragona) i del Palau Climent (carrer Montcada, 32, de Tortosa).