ÚLTIMA HORA: Carla Aguilar, de Podem Tarragona, dimiteix després de “mesos d’assetjament”

Ha assegurat que pren aquesta decisió per la seva salut mental

Carla Aguilar, portaveu d’En Comú Podem Tarragona, ha anunciat aquest dimecres la seva dimissió després d’haver patit “mesos d’assetjament”. Aguilar ha assegurat que pren aquesta decisió per la seva pròpia salut mental.

La regidora havia convocat els mitjans aquesta tarda per anunciar aquesta decisió. Aguilar declara que “ja havia demanat ajuda” per solucionar les discrepàncies internes amb el seu partit, però la situació ha acabat derivant en una “expulsió”. “Em trobo en una situació de baixa per motius d’ansietat”, ha afegit.

En aquest sentit, la formació va obrir un expedient disciplinari a l’alcaldable de 2019. En un comunicat, En Comú Podem va assegurar que Aguilar va “vulnerar els valors i els estatuts” per no seguir les votacions de la formació el 20 de desembre de 2021, on es va aprovar els comptes del govern de Pau Ricomà.

Per la seva banda, Aguilar va presentar una denúncia a nivell orgànic per la seva situació. “L’expulsió arriba en un context en què hi ha un procés obert, que ha tingut un alt cost personal”, declara.