Detenen una dona a Tarragona per dos furts i torna a robar després en un bar

La policia ja la coneix per més d'una trentena d'antecedents similars

Imatge captada per una càmera de vigilància d'una dona robant un telèfon mòbil sobre la barra d'un restaurant xinès en un polígon de Tarragona. ACN.
Els Mossos d’Esquadra han detingut una delinqüent multireincident per haver comès dos furts i un robatori en qüestió de dies a Tarragona. La dona va endur-se un mòbil d’alta gamma d’un restaurant del polígon Francolí i el calaix de diners d’un supermercat del barri de Torreforta. En ambdós llocs les càmeres de vigilància van enregistrar la dona, de 30 anys d’edat, que la policia ja coneix per més d’una trentena d’antecedents. Els agents van detenir-la a Torreforta el 22 de desembre per aquests furts. Va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, però se la va detenir novament per un robatori amb força en un bar del barri de Camp Clar la matinada del dia 25 desembre.
En concret, els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de sis del matí a la plaça Riu Ter, quan diverses patrulles van ser alertades que una dona havia accedit a l’interior d’un local després de trencar el vidre de la porta d’accés. En arribar al lloc, van comprovar que la lladre pretenia fugir amb el calaix de la caixa enregistradora, una bossa de plàstic amb diners en metàl·lic, diversos bitllets i altres objectes que acabava de sostreure.

Novament la dona, de 30 anys d’edat, veïna de Tarragona i nacionalitat espanyola, va ser detinguda i va quedar en llibertat amb càrrecs, el passat dissabte, després de declarar davant el jutjat de guàrdia.

Pel que fa als dos furts comesos anteriorment, les càmeres la van registrar el dia 15 de desembre entrant a primera hora en un supermercat del carrer Glorieta de Torreforta i robant el calaix de la caixa enregistradora amb tots els diners, aprofitant que el responsable estava al magatzem. I el dia 17 se la veu entrant en un restaurant del polígon Francolí i emportant-se un telèfon de damunt la barra, aprofitant que els treballadors estaven a la cuina.