Detenen un home per robar-li una gran quantitat de joies a la seva veïna a Vila-seca

L’arrestat va vendre les joies en dos compravendes de Reus i va obtenir un botí de més de 2.600 euros

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir el passat 23 d’octubre a Reus (Baix Camp) un home de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salou (Tarragonès) com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van ocórrer el passat 1 de juny quan el detingut es va apropiar de la clau del pis de la víctima que aquesta li havia deixat a la seva parella amb l’objectiu d’utilitzar-la en cas d’urgència.

Sense permís va accedir al domicili de la seva veïna i va robar-li diverses arracades d’or, penjolls, polseres, entre d’altres joies de valor.

Davant d’aquests fets, els mossos van obrir una investigació i van poder comprovar que part de les joies havien estat venudes en dos establiments de compravenda de Reus per un valor aproximat d’uns 2.600 euros.

Amb tot això, els agents van identificar l’autor del robatori el qual havia utilitzat la clau del propi pis per entrar.

Així mateix, el detingut també havia estafat la seva parella temps enrere fent-se transferències bancàries al seu favor des del compte d’ella i demanant un crèdit usurpant la seva identitat.

Per tot això, els Mossos d’Esquadra van localitzar-lo a Reus i van detenir-lo com l’autor del robatori.

El detingut va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.