Demà arrenca el concurs que omplirà el cel tarragoní de màgia, llum i color

  El Concurs Internacional de Focs Artificials inclou el Premi Festa Major de Granollers per tretzè any consecutiu

  Aquest matí a l’Ajuntament de Granollers s’ha signat un conveni de renovació de la col·laboració que des de l’any 2005 Tarragona i Granollers mantenen amb el Concurs Internacional de castells de focs artificials “Ciutat de Tarragona”. Begoña Floria, consellera de Festes i Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, i Mireia López, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Granollers, acompanyades per l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, que ha presidit l’acte, han signat l’acord que atorga  el premi especial “Festa Major de Granollers-Trofeu Blancs i Blaus”, a l’empresa de la península Ibèrica millor classificada en el concurs vigent. El premi consisteix en la realització dels espectacles de focs artificials de la Festa Major de Blancs i Blaus 2017, per un valor de 15.000 € el Castell de Focs i 2.999€ les tronades.

  Tarragona engega demà les quatre nits espectaculars de concurs de focs, amb la participació d’una empresa valenciana, una italiana i una de Múrcia i una de Granada, cada nit a les 22.30 h i des de la Punta del Miracle. Recordem les pirotècnies:

  Dimecres 28 de juny PIROTECNIA TURIS de Turis  (València)

  Dijous 29 de juny PIROTECNIA HERMANOS FERRÁNDEZ de Beniel  (Murcia)

  Divendres 30 juny PIROTECNIA MARTARELLO S.R.L, d’ Arqua Polesine (Itàlia)

  Dissabte 1 de juliol PIROTECNIA ACCITANA MARIA ANGUSTIAS S.L. de Guadix (Granada)

  També us recordem que demà dimecres a les 18h se celebrarà a l’Antiga Audiència la primera Jornada Formativa Vora els focs de Tarragona, que oferirà l’expert pirotècnic Mikel Pagola, una de les veus més autoritzades en el món de la pirotècnia. Publica habitualment articles especialitzats a l’entorn dels focs artificials en esdeveniments com les Falles de València o el Concurs Internacionals de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. Actualment és director del Concurs Internacional de Focs Artificials de Pamplona. La xerrada és oberta a tothom, ja que es duu a terme amb la voluntat de facilitar als assistents les eines que els hi permetin mirar amb més elements de valor i criteri els espectacles de focs artificials.