Tarragona posa data a les obres del pàrquing de Torroja

S’incrementarà la presència d’arbrat al pàrquing

Ahir es van adjudicar les obres d’ampliació del pàrquing dissuasiu de Torroja a Tarragona que es preveu que comencin el pròxim mes de novembre. L’import de l’obra serà de 1.794.452,35 € IVA inclòs, i l’empresa tindrà un termini d’un any per executar les obres.

Amb l’ampliació, l’aparcament municipal del passeig Torroja passarà a tenir 349 places, més del doble de les 154 actuals. El conseller de Territori i Mobilitat ha explicat que aquest pàrquing “té la funció de dotar la ciutat, i la Part Alta en particular, duna molt bona oferta d’estacionament dissuasiu a baix preu”.

El conseller també ha afirmat que fruit de les converses amb els veïns s’han incorporat algunes millores al projecte inicial. En aquest sentit, finalment, el pàrquing s’hi accedirà per l’entrada actual i la sortida serà pel carrer Johann Sebastian Bach, per tal de no incrementar trànsit a la zona de Músics. De fet, amb l’ampliació s’espera que els carrers del barri, que actualment actuen de pàrquing dissuasiu, deixin de tenir aquesta funció.

Una altra de les millores és que s’incrementarà la presència d’arbrat al pàrquing. Aquest fet, unit a la sinuositat del disseny, facilitarà la integració paisatgística de l’equipament. Finalment, també es tindrà en compte el benestar de la colònia de gats que viu als terrenys, procurant reservar-li un espai i material els més dignes possibles.