Curs de formació gratuïta de la Diputació en la conservació de boscos

  Els requisits per accedir a la formació són ser major de 18 anys i estar a l'atur o buscant millores laborals inscrits al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Amb l’objectiu de capacitar en operacions auxiliars necessàries per a la conservació i millora dels boscos a persones en situació d’atur, la Diputació de Tarragona impulsa un Certificat de Professionalitat: Activitats auxiliars en conservació i millora de forest, que s’iniciarà aquest mes de maig.

   

  El Certificat de Professionalitat: Activitats auxiliars en conservació i millora de forest tindrà una part teòrica, de 230 hores de durada, que es combinarà amb 40 hores de pràctiques professionals no laborals. La formació es farà a Alcover i serà impartida per Boscat (Federació Catalana d’Associacions de Propietaris Forestals), amb tres blocs teòrics: operacions auxiliars de repoblament, correcció hidrològica, construcció i manteniment d’infraestructures forestals; operacions auxiliars en tractaments silvícoles, i operacions auxiliars en el control d’agents causants de plagues i malalties de plantes forestals.

   

  Aquesta activitat formativa gratuïta aplicarà la metodologia del coaching forestal i comptarà amb una avaluació continuada dels participants, demanant-los superar cada un dels mòduls del curs i assistir a un mínim del 75% de les seves hores. Les sol·licituds per a participar-hi es poden presentar fins al 24 d’abril, sempre que es compleixin els dos requisits exigits: ser majors de 18 anys i ser persones desocupades o en cerca de millora de feina inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

   

  Tota la informació sobre aquest certificat de professionalitat es pot trobar al següent enllaç o contactant amb ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o al telèfon 977296691.