Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Curs de formació gratuïta de la Diputació en la conservació de boscos

Avatar photo

Els requisits per accedir a la formació són ser major de 18 anys i estar a l'atur o buscant millores laborals inscrits al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

Amb l’objectiu de capacitar en operacions auxiliars necessàries per a la conservació i millora dels boscos a persones en situació d’atur, la Diputació de Tarragona impulsa un Certificat de Professionalitat: Activitats auxiliars en conservació i millora de forest, que s’iniciarà aquest mes de maig.

 

El Certificat de Professionalitat: Activitats auxiliars en conservació i millora de forest tindrà una part teòrica, de 230 hores de durada, que es combinarà amb 40 hores de pràctiques professionals no laborals. La formació es farà a Alcover i serà impartida per Boscat (Federació Catalana d’Associacions de Propietaris Forestals), amb tres blocs teòrics: operacions auxiliars de repoblament, correcció hidrològica, construcció i manteniment d’infraestructures forestals; operacions auxiliars en tractaments silvícoles, i operacions auxiliars en el control d’agents causants de plagues i malalties de plantes forestals.

 

Aquesta activitat formativa gratuïta aplicarà la metodologia del coaching forestal i comptarà amb una avaluació continuada dels participants, demanant-los superar cada un dels mòduls del curs i assistir a un mínim del 75% de les seves hores. Les sol·licituds per a participar-hi es poden presentar fins al 24 d’abril, sempre que es compleixin els dos requisits exigits: ser majors de 18 anys i ser persones desocupades o en cerca de millora de feina inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

Tota la informació sobre aquest certificat de professionalitat es pot trobar al següent enllaç o contactant amb [email protected] o al telèfon 977296691.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mollet del Vallès renova i amplia la plaça del carrer Ramon Turró

Notícia següent

ATENCIÓ: Nova estafa a través de WhatsApp. “Mama, se m’ha espatllat el mòbil”

Notícies relacionades