Cruset (Junts) mostra satisfacció per mantenir el diputat per Tarragona

El cap de llista de Junts a la demarcació tarragonina ha agraït el suport de més de 40.000 ciutadans

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El cap de llista de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats per al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, Josep Maria Cruset, ha fet una valoració positiva dels resultats electorals d’aquesta nit, després de mantenir el diputat per a la demarcació. “Vull agrair el suport dels més de 40.000 ciutadans. Els hi retornarem la seva confiança, durant els pròxims quatre anys, amb dedicació i esforç, per defensar el seu progrés i benestar, per defensar les nostres comarques i el país”, ha assenyalat en una atenció als mitjans de comunicació a la seu del partit a Tarragona.

 

En aquest sentit, ha subratllat que “hem aconseguit un bon resultat electoral en un context difícil: sense drets electorals, davant d’una forta polarització entre PP i PSOE i davant del mantra dels partits espanyols d’esquerres, presentant-se com l’únic dic de contenció per frenar la dreta i l’extrema dreta”.

 

Cruset també ha posat de manifest la preocupació per l’alta abstenció, malgrat el repunt de participació respecte a les eleccions municipals. “Hi ha molts ciutadans que novament han decidit no exercir el seu dret a vot i tots els partits tenim l’obligació d’obrir una reflexió”, ha remarcat. A parer seu, “és una feina que tenim pendent des del 28 de maig a la nit, però que la convocatòria precipitada d’aquestes eleccions encara no ens ha permès poder-la fer en profunditat. Per tant, més enllà de prendre’n nota, hem de posar fil a l’agulla”.

 

Així mateix, ha agraït la feina a tots els apoderats de Junts que han treballat, des de primera hora del matí, en els col·legis electorals de tota la demarcació i també a tots els afiliats, membres del partit, alcaldes i regidors que s’han implicat en aquesta campanya electoral.