‘Creixell, Terra de Pirates’ arriba al municipi del 13 al 15 d’agost

  L’horari de la fira será de les 10h a les 22 hores

  La FIRA “CREIXELL, TERRA DE PIRATES” arribarà per primera vegada a Creixell els propers dies 13, 14 i 15 d’agost de 2022.

  Es realitzarà als carrers del nucli històric de Creixell i aplegarà, entre d’altres, nombroses parades d’artesania i alimentació.

  L’horari de la fira será de les 10h a les 22h.

  Coordinat des de l’area de turisme de l’ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora Silvia Farrero i amb el suport de l’equip de goveern municipal, volem promoure esdeveniments i actes en favor de la promoció turística i econòmica de la nostra Vila, desprès de 2 d’anys d’aturada gairebé obligada de la majoria d’activitats previstes, a causa de les restriccions de la pandèmia.

  Durant aquests tres dies de la fira la gent trobarà als nostres carrers i places una proposta molt atractiva de lleure i comerç de temàtica pirata, adreçada especialment al públic familiar. Parades d’artesania, atraccions i activitats per la canalla, animació i teatre musical, melodies pirates, tallers, cercavila, espectacle de foc nocturn, demostració de softcombat i moltes iniciatives per a tota la família.

  A l’hora d’organitzar aquesta fira i anomenar-la Creixell, Terra de Pirates, hem tingut en compte també una llegenda de la nostra Vila. En temps que la costa catalana es trobava plena de pirates algerians i d’altres llocs, aquests quan podien assaltaven i saquejaven els pobles de la costa, enduent-se molts captius.

  Diu la llegenda que quan els pirates apareixien a Creixell, els seus habitants col·locàven la imatge de pedra, que encara es conserva a la façana de l’esglèsia parroquial, la de Sant Jaume a l’entrada de la població, i els pirates en veure-la fugien esparverats.

  No ho dubteu. Creixellencs, creixellenques i visitants gaudirem d’una festa plena d’espectacles i activitats per a petits i grans.