Creixell ja llueix amb orgull l’arbre dels desitjos de la gent gran

  En les darreres setmanes un grup de persones de Creixell d'entre 70 i 90 anys han participat en el taller de memòria

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La gent gran que ha realitzat enguany el taller de memòria, organitzat per la Regidoria de Benestar Social, Gent Gran, Salut i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell, va acabar el curs aquest dimarts amb el tradicional acte nadalenc de l’Arbre dels desitjos.

   

  Els usuaris del taller van penjar els seus desitjos i bons propòsits en forma d’ornament a l’arbre de Nadal del poble. Posteriorment, els usuaris del taller es van desitjar unes bones festes i un bon any 2023 durant l’esmorzar de Nadal.

   

  En les darreres setmanes un grup de persones de Creixell d’entre 70 i 90 anys, algunes d’elles amb dependència, han participat en el taller de memòria dirigit per la directora de l’Arc Serveis, Jerusalem Torra. La gent gran també ha fet un taller d’eines de Google per combatre l’anomenada bretxa digital.

   

  Els usuaris del taller de memòria han mostrat la seva satisfacció tant pel resultat del taller com per les activitats que s’han realitzat. La regidora de Gent Gran de Creixell, Chelo Picón, ha valorat que “la vida social és una activitat molt important per potenciar l’estimulació del cervell”, alhora que destaca que “evitar la soledat ha estat molt ben acceptat per les persones que hi han participat”.

   

  D’altra banda, des de la Regidoria de Benestar Social, Gent Gran, Salut i Igualtat també s’han dut a terme enguany altres iniciatives de suport a la gent gran del municipi com el projecte “Acompanya’m”, que posa un taxi a la disposició de les persones majors i amb dependència per traslladar-se al metge o el “Bon dia” d’atenció personalitzada.