Acte festiu a Creixell pel Dia Internacional de la Gent Gran

  L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Creixell, Jordi Llopart

  Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebra l’1 d’octubre, la regidoria de Benestar Social, Gent Gran, Salut i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell va organitzar el passat divendres 30 de setembre un acte festiu i reivindicatiu, que va comptar amb l’assistència de prop de 90 persones majors de 65 anys del municipi.

  El Casal Municipal de Creixell va ser el lloc escollit per oferir una “Founde de Xocolata”, amb brioixos, fruites, pastissos i dolços de tota mena. La tarda va ser molt dinàmica, on les persones grans van poder participar en diferents tallers, van gaudir de música, sevillanes i d’un Photocall i van confeccionar el mural “De major Vull ser major i Vull ser…”, on van poder escriure els seus pensaments, quines activitats els agradaria fer i què esperen de l’Ajuntament en matèria de polítiques per a gent gran.

  La presidenta de la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell, Montserrat Martí, va ser l’encarregada de fer la lectura del manifest. El moment més entranyable va arribar quan va aparèixer la gent gran de la residència Mimara de Creixell, on es va posar en valor a totes les persones majors del municipi per integrar-los dins la comunitat.

  L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, la regidora de Benestar Social, Gent Gran, Salut i Igualtat, Chelo Picón, a més de diversos regidors i regidores del consistori. L’alcalde va adreçar unes paraules a les persones grans del Casal amb un discurs reivindicatiu i emotiu a favor dels drets de la gent gran.

  L’acte va donar el tret de sortida a tot un seguit d’activitats que es realitzaran al municipi adreçades a les 919 persones majors de 65 anys empadronades a Creixell (Font: Idescat). La regidora Chelo Picón explica que “promourem actuacions per defensar la dignitat i la saviesa dels nostres majors, posant les persones grans al centre de totes les accions i polítiques”, i afegeix “a Creixell tenim un repte, i és que volem apostar per un envelliment satisfactori, amb una actitud positiva i optimista”.