Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Constantí posa en marxa un nou curs d’atenció sociosanitària

Avatar photo

Un total de dotze persones han iniciat aquesta setmana un nou Curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions, convocat per l’Ajuntament de Constantí a través de l’Oficina Municipal de Treball. El curs finalitzarà al mes de juny i té una durada de 370 hores teòrica + 80 hores pràctiques de perfeccionament en empresa. La formació teòrica s’està realitzant a les aules de la Biblioteca Municipal de Constantí. 

Es tracta d’un curs 100 % subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i indicat principalment per a persones en situació d’atur demandants d’ocupació.  Les competències del curs es basen en preparar i donar suport a les intervencions d’atenció de les persones i el seu entorn en l’àmbit institucional indicades per l’equip interdisciplinari, i desenvolupar intervencions d’atenció física, sociosanitària i psicosocial dirigides a persones dependents en l’àmbit institucional. 

La realització del curs permetrà l’obtenció del certificat de professionalitat, per tal de treballar com a auxiliar sociosanitari, gerocultor/a en residències de gent gran i dependents, centres de dia, pisos tutelats o altres institucions socials o cuidador/a de persones amb algun tipus de minusvalidesa física, psíquica o sensorial. 

Aquest Curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions s’ha  vingut realitzant amb una gran acceptació durant els últims anys a Constantí. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Obertura de la primera fira d’orientació educativa ‘Mollet t’orienta’

Notícia següent

PS SDP + promourà l’esport de base com a factor de cohesió social i dinamització econòmica

Notícies relacionades