Constantí acollirà dos campus de futbol durant aquest Nadal

El Camp de Futbol Municipal “La Coma” de Constantí acollirà els pròxims dies 28, 29 i 30 de desembre el “V Campus de Nadal” per a porters i jugadors, i el “Tecnifica’t per Nadal”.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Camp de Futbol Municipal “La Coma” de Constantí acollirà els pròxims dies 28, 29 i 30 de desembre el “V Campus de Nadal” per a porters i jugadors, i el “Tecnifica’t per Nadal”. Les dues activitats es realitzaran complint amb totes les mesures de seguretat sanitàries per la pandèmia. Compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí.

 

El V Campus de Nadal, organitzat per l’Escola de Porters Oscar Rodri, tindrà lloc de 9 a 13 h amb els entrenadors de jugadors Jordi Rojas i Joel Coch, entrenadors amb àmplia experiència al món del futbol professional. Les inscripcions es poden fer a través dels telèfons 627 415 203 i 669 031 932.

 

D’altra banda, el “Tecnifica’t per Nadal” es durà a terme de 17 a 19.30 h. Es tracta de sessions de tecnificació de futbol en grups reduïts organitzades per l’escola de tecnificació “Tecnifica’t”, amb la col·laboració del Centre d’Esports Constantí. El preu és de 50 euros (inclou dessuadora, assegurança esportiva i berenar) i hi ha disponibles 40 places. Les inscripcions es poden fer a través del telèfon 669087362.