La Conca de Barberà acull la desena edició de Benvinguts a Pagès La Festa per impulsar el món rural

L'acte tindrà lloc els dies 4 i 5 d'octubre amb la presència dels productors locals més rellevants del territori

30 de setembre de 2025 a les 19:29h

Benvinguts a Pagès La Festa celebra la seva 10a edició a la Conca de Barberà els dies 4 i 5 d’octubre de 2025, amb una proposta plena d’activitats per descobrir el món rural, conèixer productors locals i gaudir del territori a través del vi, els embotits i altres experiències autèntiques per a totes les edats.

Hi participen productors i elaboradors de referència com Carlania Celler a Barberà de la Conca, que fa vi natural amb ànima seguint el cicle de la terra, o Josep Foraster a Montblanc, un celler familiar amb collita pròpia i viticultura ecològica. També s’hi sumen elaboradors locals com Ca la Cova i Tocineria Cal Silo a Vimbodí i Poblet, dos exponents de la tradició xarcutera que combinen mestratge artesanal i innovació.

El cap de setmana també s’omplirà d’activitats complementàries que enriquiran l’experiència, com la visita al Museu Fassina Balanyà, amb una demostració de destil·lació en directe i tast de licors tradicionals, o el taller d’estampació botànica amb La Bicha Creativa a Albió, una proposta artística per connectar amb la natura a través de la creativitat. I a Santa Coloma de Queralt, es viurà una jornada festiva dedicada a la pagesia, amb plantada de gegants, bestiari i balls populars que ompliran els carrers d’emoció, tradició i esperit comunitari.

Per completar l’experiència es pot fer nit en allotjaments amb encant com Casa Miret de Vallverd, Cal Bertran d’Albió, Cal Passió i Cal Bomber a Vimbodí i Poblet, o Niu Rural a Les Piles, tots ells també participants de la festa.

Els restaurants de la Conca de Barberà també se sumen a Benvinguts a Pagès La Festa amb menús especials preparats amb productes locals i de temporada, pensats per posar en valor la cuina del territori. Una ocasió perfecta per assaborir la gastronomia autèntica de la comarca en espais amb encant com El Molí del Mallol, Restaurant l’Arravaló, Restaurant Cal Magret, Hotel Restaurant l’Ocell Francolí, Restaurant dels Torrents i Cúmul.

Un cap de setmana per enamorar-te del paisatge... i de la bona taula!

Reserveu la vostra experiència abans no s’esgotin les places, entrant a www.benvingutsapages.cat

Sobre l'autor
C CIUTAT
Redacció
Veure biografia
El més llegit