Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

Comença la 5a mostra artística Expressa’t del Port Tarragona 

Avatar photo
Les actuacions es duran a terme el cap de setmana 1 i 2 de juny a la Pèrgola del barri mariner del Serrallo

Enguany es torna a celebrar una nova edició de la mostra ‘Expressa’t’, després de l’èxit de les  quatre anteriors. Cada edició ha aconseguit superar l’anterior, en un impuls, des del Port de  Tarragona, que el Moll de Costa i la façana marítima de Tarragona esdevingui el ‘Moll de la  Cultura’ i aculli tota mena d’actuacions artístiques.

La primera edició, realitzada el maig de 2021, va néixer davant les nombroses peticions de  diferents entitats i escoles que buscaven espais a l’aire lliure per realitzar concerts i actuacions.  Així, l’entitat portuària té com a objectiu continuar impulsant la mostra per promoure la cultura al  territori i, en especial, realçar la tasca que duen a terme les escoles, associacions i entitats en  l’àmbit cultural en diferents vessants: dansa, música i altres manifestacions artístiques.

En aquesta edició que es farà els dies 1 i 2 de juny hi poden participar totes les escoles, escoles,  centres, associacions o entitats públiques o privades del Camp de Tarragona que tinguin com a  activitat principal la formació i l’aposta per les diferents disciplines artístiques citades  anteriorment. L’escenari de les actuacions serà, aquesta vegada, el barri mariner del Serrallo,  concretament sota la pèrgola.

A l’espai es col·locaran cadires per al públic i, el Port facilitarà els equips tècnics de so i llum. Per  altra banda, el grup artístic disposarà amb l’espai del Teatret del Serrallo per poder fer els canvis  de vestuaris adients.

 

Com participar a Expressa’t

Les entitats, associacions, escoles i grups interessats a participar en la cinquena mostra artística  han d’enviar un formulari amb les dades establertes a les bases, a l’adreça electrònica [email protected] abans del 17 de maig de 2024 a les 21 hores.

En aquest espai web es pot trobar el formulari d’inscripció, els requisits i la documentació  necessària per poder sol·licitar la participació en aquesta cinquena edició.

A la pàgina web del Port i les xarxes socials del @PortTarragona (Twitter, Facebook i Instagram) es dona difusió i es publiquen  els documents necessaris per presentar-se a la mostra artística (requisits, bases, drets d’imatge,  etc.) per a totes aquelles escoles, associacions o entitats interessades a participar.

 

Resum i documentació a presentar

  • Formulari de sol·licitud
  • Model de declaració responsable
  • Model de cessió de Drets d’imatge
  • Còpia pòlissa Responsabilitat Civil de l’escola o entitat participant

 

Difusió, peticions i selecció

Els criteris per a seleccionar les entitats participants seran aplegar les escoles, les associacions i les entitats de diferents disciplines artístiques, la valoració de cada proposta presentada i l’ordre d’arribada de les peticions.

El Port de Tarragona estudiarà les propostes rebudes i el dimarts 21 de maig de 2024 es donaran a conèixer les escoles, grups i entitats que poden participar en la cinquena edició de la mostra  amb el detall de l’horari i el dia assignat. Les entitats seleccionades rebran un correu confirmant la seva participació i també es farà pública a la pàgina web portuària i les xarxes socials del @PortTarragona  i @MolldeCosta (Twitter, Facebook i Instagram).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Massana inicia la moratòria de construcció per adaptar el Pla d’Urbanisme

Notícia següent

Altafulla estableix normes per a l’accés d’animals a les platges

Notícies relacionades