Comença el cap de setmana Challenge Salou

Avui, dissabte 6 d'abril, es disputen l'Open Water, el Breakfast Run, la Junior Challenge i la Challenge Women

Les activitats de la 5ª edició del Challenge Salou, una de les cites internacionals de triatló més destacades de la Costa Daurada, ja estan en marxa. Ahir, 5 d’abril, va tenir lloc l’Expo d’accés lliure al Resort La Siesta de Salou i es va organitzar un “Meet & Greet”, on alguns dels millors triatletes que competiran diumenge al Challenge van poder compartir les seves sensacions i expectatives abans de la prova.

Aquest matí ha estat el torn de la prova nedant “Open Water”, la cursa familiar de 4 km “Breakfast Run” i la “Junior Challenge”, la cursa a peu per als més petits. La “Pasta Party” i la “Challenge Women” completen l’oferta d’activitats per a tota la família del dia previ al Challenge.

El gran dia del Challenge Salou arribarà aquest diumenge. La prova comptarà amb un total de 1050 participants de 40 països que recorreran 1.9km nedant, 90km en bici i 21.1km corrent en les modalitats HALF i HALF RELAY; i 1,9km nedant, 60km en bicicleta i 11km corrent a la modalitat SHORT.

La cursa començarà el diumenge a les 08:00 AM, preveient l’arribada del primer corredor a les 11:50 del matí a la meta situada a la Plaça de les Comunitats Autònomes, epicentre del triatló tot el cap de setmana. Amb un circuit de ciclisme a 3 voltes ràpid i una cursa a peu pel passeig marítim, la cursa no deixarà indiferent a cap participant. A més, la prova es podrà seguir online a través de les xarxes socials.