ÚLTIMA HORA: El confinament per l’incendi a Constantí s’amplia a Reus

Protecció Civil ha ampliat el confinament per culpa d'un canvi en la direcció del vent i provoca el desviament d'un vol que havia d'arribar a l'aeroport de Reus

Protecció Civil de la Generalitat ha informat que el confinament per l’incendi d’una indústria al polígon industrial de Constantí s’amplia a zones de Reus, inclòs l’aeroport.

Un canvi en la direcció del vent ha obligat a mantenir el confinament al polígon de Constantí, on ja s’ha aplicat des de mitja tarda.

Ara, el confinament afecta també a zones pròximes al polígon, especialment masos i la zona industrial; i a la zona de l’Aeroport de Reus.

Concretament, la nova zona confinada està delimitada per la TV-7211, l’aeroport i la carretera C-14. Afecta principalment el polígon Nirsa i alguns masos, segons ha informat la Guàrdia Urbana de Reus.

Aquest confinament ha provocat ja algun contratemps, com el desviament d’un vol de Ryanair provinent de Dublín que havia d’arribar a Reus a les 20:05 hores. Tot i això, l’empresa ja ha informat que el foc ha estat controlat.

Durant la tarda, l’incendi de la indústria de sofre i fertilitzants AFEPASA havia provocat el confinament dels treballadors del polígon, així com dues escoles, un institut i tots els seus alumnes.