Challenge Salou 2019, 1050 triatletes prenen la sortida a partir de les 8 del matí

L'arribada del primer corredor està prevista sobre les 11:50h a la meta situada a la Plaça de les Comunitats Autònomes

Els atletes durant la jornada d'ahir. Imatge cedida. Autor: Martí Milla

Tot a punt per la celebració de la 5a edició del Challenge Salou, on un total de 1050 triatletes de 40 nacionalitats han pres la sortida a partir de les 8 del matí. Els triatletes recorreran 1.9km nedant, 90km en bicicleta i 21.1km corrent en les modalitats HALF i HALFRELAY; i 1,9km nedant, 60km en bicicleta i 11km corrent en la modalitat SHORT.

L’arribada del primer corredor està prevista sobre les 11:50h a la meta situada a la Plaça de les Comunitats Autònomes, epicentre del triatló tot el cap de setmana. Amb un ràpid circuit de ciclisme de 3 voltes i una cursa a peu pel passeig marítim, cap participant quedarà indiferent. A més, la prova es pot seguir online a través de les xarxes socials.

 

Consolidació internacional

Després de tancar inscripcions el passat 22 de febrer el Challenge Salou consolida el seu prestigi internacional amb un espectacular planter de triatletes de 40 països i 78 triatletes professionals que prendran la sortida PRO.

Entre els noms més destacats ressalten Pablo Dapena (ESP), que repeteix a Salou per tercer any consecutiu, així com Judith Corachan (ESP) i Margie Santimaria (ITA) que també tornen a Salou després del seu primer i tercer lloc en 2018, respectivament.

Cal destacar que el Challenge Salou no només reparteix 25.000 € en premis, sinó que també és una cita classificatòria per al Mundial (TheChampionship) que se celebrarà a Samorin, Eslovàquia, el proper 2 de juny.

 

Gran ambient a la jornada de dissabte

Durant la jornada d’ahir, dissabte, es van organitzar activitats per a tota la família, com la Breakfast Run, la Junior Challenge, la Pasta Party i la Challenge Women, on un gran nombre de triatletes, familiars i amics han pogut gaudir del fantàstic ambient Challenge. D’altra banda, tots els triatletes que competeixen durant el dia d’avui van poder conèixer els detalls de la prova al Briefing PRO organitzat el mateix dissabte a la tarda.