Renfe anuncia canvis de serveis i horari a Tarragona

Hi haurà una modificació del servei de les línies R14, R15, R16 i R17 de Rodalies a Tarragona durant els dies 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de maig

Imatge recurs d'un tren de Renfe. ACN.

Renfe ha avisat aquest divendres que les obres que està executant al corredor mediterrani, en concret les actuacions a Altafulla, comportaran una modificació del servei de les línies R14, R15, R16 i R17 de Rodalies a Tarragona durant els dies 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de maig.

Amb l’objectiu de minimitzar les afectacions, de manera conjunta amb Adif i la Generalitat, s’ha dissenyat una reprogramació del servei per als caps de setmana esmentats, ha informat Renfe en un comunicat aquest divendres.

La resta de la jornada de dissabtes i diumenges hi haurà modificacions horàries amb increments del temps de viatge que poden arribar fins a un màxim de 10 minuts per la circulació en via única.

Alguns serveis amb origen o destinació Reus i Salou-Port Aventura es veuran afectats amb transbord per carretera fins a/des de Sant Vicenç de Calders.

Així mateix, entre setmana “es produiran lleugers reajustaments horaris” i, per comunicar les afectacions del servei, Adif i Renfe han dissenyat el pla de comunicació i atenció al client ‘Transformem Rodalies’, que explicarà les modificacions de manera detallada.