Candidats de Valents a la Província de Tarragona es reuneixen amb el president de la Plataforma Mercaderies per l’Interior

Avatar photo

La trobada s'ha dut a terme en la seu de Valents a Roda de Berà

Aquesta setmana, alguns dels candidats de Valents a la Província de Tarragona, així com membres de les juntes locals i de la provincial, s’han reunit amb Eugeni Sedano, president de la Plataforma Mercaderies per l’interior, per a conèixer la seva alternativa al Corredor del Mediterrani al pas per les seves poblacions. La trobada s’ha dut a terme en la seu de Valents a Roda de Berà.

El pas de les Mercaderies amb el Tercer Fil, en aquest tram just per la costa, és una preocupació dels candidats de Valents de les poblacions afectades: Roda de Berà, Tarragona, La Pobla de Montornès, Torredembarra, Creixell i El Vendrell.

Segons ha presentat el president de la Plataforma, estudis recents demostren que hi hauria un augment del mes del triple de combois de mercaderies, un 30% de matèries químiques potencialment perilloses, procedents de la Indústria Química Tarragonina.

Aquest tram del ferrocarril uns 30km entre Tarragona i Arboç, transcorre en la seva majoria a pocs metres de la costa, al costat d’instal·lacions turístiques com a càmpings, urbanitzacions i espais naturals protegits.

“L’aposta per una solució definitiva per l’interior és fonamental per als candidats de Valents” han afirmat en la trobada.

A la reunió han assistit Robert Hernández, candidat de Valents a l’alcaldia de Tarragona; Iván García, candidat a La Pobla de Montornès; Juan Carlos Hurtado, Torredembarra; Maria Juncal, Creixell; Toni Bernal, Roda de Berà; i Pep Tuà, El Vendrell, així com membres de les juntes local i de la provincial de Valents a Tarragona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Valls obre el nou espai de la muralla de Sant Antoni amb un concert

Notícia següent

Encamp aprova la liquidació dels comptes amb una inversió de 8,3M €

Notícies relacionades