Golf Costa Daurada competirà al Campionat de Catalunya Sènior per Equips

Un campionat que té una singularitat que el fa molt especial: la posició de cada parella la determinarà l’edat dels jugadors/res i no el rànquing

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Golf Costa Daurada competirà, per partida doble, al Campionat de Catalunya Sènior per Equips de Pàdel que durant els dies 29 de gener al 5 de febrer es disputarà al Tarragona Pàdel Indoor, on s’aplegaran 34 equips vinguts d’arreu del territori català.

L’equip tarragoní del Golf Costa Daurada, representat en categoria femenina i masculina, buscarà la victòria a partir del dimarts 31 de gener a les 20:30 hores i el dimecres 1 de febrer a les 21:30 hores, respectivament.

Un campionat que té una singularitat que el fa molt especial: la posició de cada parella la determinarà l’edat dels jugadors/res i no el rànquing, com a la resta de tornejos federatius.

Com ja és habitual, el Campionat de Catalunya Sènior suposa donar el tret de sortida a la resta de Campionats de Catalunya per Equips que es disputen al llarg de l’any. I és que tot seguit, del 12 al 19 de febrer, l’equip del Golf Costa Daurada disputarà el Campionat de Catalunya Absolut al Tennis Club Badalona, en modalitat masculina, i a l’Atlètic Terrassa Hockey Club, en modalitat femenina.