La campanya ‘Rasca i Guanya a la Canonja’ finalitza amb el sorteig de 5 premis de 100 euros

Durant 10 dies, els establiments adherits a la campanya lliuraven targetons per cada 10 euros de compra mínima

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El passat 12 de juny va finalitzar la campanya “Rasca i Guanya a la Canonja” que ha dut a terme l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Canonja, amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona per dinamitzar i promocionar el comerç local. Durant 10 dies, els establiments adherits a la campanya lliuraven targetons per cada 10 euros de compra mínima. Aquests podien estar premiats amb 5 o 10 euros, que s’havien de gastar en el mateix establiment i en el moment de la compra. Les butlletes no premiades han participat en el sorteig, que es va fer ahir a la sala de plens de l’Ajuntament, de 5 premis per valor de 100 euros cadascun. La campanya ha distribuït 12.000 € en premis.

Al sorteig hi han assistit tres comerciants d’establiments que han format part de la campanya, el regidor de Promoció Econòmica, Francesc Roca i un representant de la Cambra de Tarragona. També hi ha estat present el tècnic d’administració general de l’Ajuntament que ha aixecat acta del resultat del sorteig.

El regidor Francesc Roca ha comentat que aquestes accions de promoció del comerç de proximitat son molt ben valorades i tenen molta acceptació entre els veïns, “la prova d’això és que durant aquests quinze dies hi havia molta més activitat pel carrer i pels comerços de la Canonja. Estem satisfets i seguirem implementant accions d’aquest tipus”.

Cada premiat ha rebut 10 vals de 10 euros per poder gastar en qualsevol dels establiments que han participat en aquesta campanya fins el 15 de juliol.

Els premiats son:
• Luciana Coronado Fuentes
• Gema Alastrue Monné
• Nika Losaceo
• Montse Navarro Zamora
• Isabel Linares Velasco