Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Campanya de controls d’alcoholèmia a Torredembarra durant Carnaval

Avatar photo

La Policia Local establirà controls preventius en diferents punts del municipi i en diferents franges horàries

La Policia Local de Torredembarra durà a terme del 16 al 22 de febrer la campanya de control d’alcoholèmia i drogues que té lloc en l’àmbit de tot Catalunya coordinada pel Servei Català de Trànsit. Durant la campanya, es controlarà la conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents, tot coincidint amb els dies de la celebració del Carnaval.

La Policia Local establirà controls preventius en diferents punts del municipi i en diferents franges horàries. Amb aquesta i altres mesures, es pretén aconseguir un canvi cultural en la conducció, circulació i mobilitat dels ciutadans i les ciutadanes que ajudi a evitar l’incompliment d’aquestes normes bàsiques de trànsit i, conseqüentment, es redueixi la sinistralitat viària.

Cal recordar que conduir amb una taxa d’alcohol entre 0,25 i 0,60 és infracció administrativa i superior a 0,60 és un delicte amb la corresponent instrucció de diligències. Qualsevol d’aquestes infraccions comporta la retirada de sis punts del carnet de conduir.

La realització de controls d’aquest tipus és una de les accions preventives que du a terme al llarg de l’any la Policia Local de Torredembarra. Aquest dimarts 14 de febrer, a la tarda, es va fer un control al carrer dels Filadors i dels tres vehicles controlats un conductor va donar positiu per consum de cocaïna i cànnabis. També se’l va denunciar per tinença de substàncies estupefaents i per no estar al corrent de la ITV.

Punt Lila i Multicolor

A més a més, la Policia Local ha planificat, per als dies de la celebració del Carnaval, un dispositiu especial per als actes, amb relació a la seguretat, la mobilitat, reforç de servei, unitat de dron, etc. La Regidoria d’Acció Social i Igualtat ubicarà un Punt Lila i Multicolor a la festa de Carnaval de dissabte a la nit, a l’aparcament de Mañé i Flaquer, per fomentar la prevenció i detectar possibles agressions sexistes, en coordinació amb la Policia Local.

Afectacions al trànsit

Pel que fa a la mobilitat cal tenir present un seguit d’afectacions:

Prohibició d’estacionament en el recorregut dels actes.

Dissabte, 18 de febrer, a partir de les 18.30 h fins a la finalització de la rua es trobarà tancat al trànsit rodat el passeig Miramar, des de la rotonda del passeig de la Sort fins a la rotonda de les Dunes, a més dels diferents carrers per on transcorrerà la rua: Pompeu Fabra, Pere Badia, Antoni Roig, Francesc Moragas, passeig de la Sort, passeig Miramar i passeig de l’Estació.

Diumenge 19 de febrer, amb motiu de la Batalla de confeti que tindrà lloc a les 17 h, es tallarà el trànsit al passeig de la Sort i també afectarà la circulació al passeig Mirama,r en el qual es donarà pas alternatiu.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × 5 =

Notícia anterior

Manresa programa activitats adreçades a adolescents per reduir el consum d’alcohol

Notícia següent

El Port de Barcelona inverteix 5M d’euros en la plataforma tecnològica de PORTIC

Notícies relacionades