El Bunker torna a Tarragona amb música, dansa, teatre i arts plàstiques

És una iniciativa impulsada des de l'Aula de Teatre de la URV per generar espais de diàleg i culturals

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest cap de setmana torna a rodar per Tarragona El Bunker 2, de mans de l’Aula de Teatre de la URV. El públic podrà gaudir avui divendres 9 juny d’un taller obert sobre acció escènica i preformes i demà dissabte 10 de juny, a partir de les 11 h al Passeig de les Palmeres i a la Rambla Nova, d’unes instal·lacions plàstiques i unes accions escèniques on el diàleg entre música, dansa, teatre i arts plàstiques ofereix una reflexió sobre la incomunicació, la violència i el medi ambient. Una reflexió en uns espais públics que els participants d’El Bunker reivindiquen com un punt de trobada i intercanvi per observar, reflexionar i gaudir de la cultura com una forma de cohesió social i trobada personal.

Les accions de carrer comptaran amb la música de Miquel Angel Marín, del col·lectiu Zona Zàlata, dels artistes plàstics i visuals Aleix Antillach i Mireia Zantop, i de l’Aula de Teatre de la URV.

 

El programa complet és el següent:

Divendres 9 de juny, a l’Antic Ajuntament (C. Major, 39, Tarragona)

  • De 18 a 20 h, taller “Teatre i acció de carrer: diàleg corporal, improvisació, acció”. Aula de Teatre de la URV, Zona Zàlata. Instal·lació plàstica i acció escènica: L’espai físic, un espai diàleg entre llenguatges. Concepte i desenvolupament.
  • A les 20.15 hAcció escènica i sonora a càrrec de Zona Zàlata i Aula de Teatre de la URV.

Dissabte 10 de juny, itinerari del Passeig de les palmeres a la Rambla Nova

  • De 9 a 15 h, exposició de les instal·lacions plàstiques.
  • A les 11 h, a l’Espai 1 del Passeig de les Palmeres (tram de davant de l’Hotel Imperial Tàrraco), “No sempre estarem d’acord però si fem un esforç…”,  a càrrec de Zona Zàlata, Laura Pascual i Josep M Antiller, i acció sonora de Miquel Angel Marin.
  • A les 11.45 h, a l’Espai 2 del Passeig de les Palmeres (tram central, davant del mural), Dansa La Im.perfecta + Aleix Antillach + Mireia Zantop.
  • 12.30 h, a l’Espai 3, Rambla Nova (a l’alçada del Teatre Metropol), “Un dinar de festa i altres accions”, a càrrec de l’Aula de Teatre.

El Bunker és una programació formativa, de recerca i de creació al voltant de l’acció artística de carrer que té l’objectiu d’articular un espai que propiciï intercanvis i possibiliti diàlegs entre els diferents llenguatges creatius. L’impulsa l’Aula de Teatre de la URV amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.