Beatriz Pérez renuncia com a regidora de C’s a Tarragona i es manté com a no adscrita

    Lamenta que no ha tingut l'oportunitat de manifestar la seva opinió quan s'han pres decisions

    La regidora de Tarragona Beatriz Pérez, de Ciutadans, ha presentat aquest dijous la seva renúncia com a consellera del grup municipal per passar al grup no adscrit, segons ha informat mitjançant un comunicat. Pérez ha explicat que deixa el grup municipal després que s’hagin pres decisions on no ha tingut l’oportunitat de manifestar la seva opinió i ha apuntat que ha trobat a faltar la participació dins del grup, un fet que considera “fonamental” pel seu bon funcionament. Pérez ha explicat que la decisió ha estat “molt meditada” i que continua militant a Ciutadans perquè els seus ideals “no han canviat”.

    Beatriz Pérez, nascuda l’any 1979 a Tarragona

    Assessora d’inversió i finançament i Màster Executiu en Direcció de Màrqueting a l’escola d’Alta Direcció i Administració de Barcelona.

    Va iniciar la seva carrera professional dins de l’àmbit d’assessorament financer per a particulars. Va exercir com a directora general adjunta a l’empresa fins l’any 2008. Després es va especialitzar en assessorament comercial i financer i en fusions i adquisicions de PIMES exercint com a directora de l’empresa.