Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

BASF estarà a l’esdeveniment ‘in-cosmetics’ de Barcelona

Avatar photo

La participació de BASF enguany se centrarà en el concepte "Re_think, un compromís amb el mercat de la cura personal, ara i en el futur

En l’esdeveniment global in-cosmetics d’enguany que se celebrarà a Barcelona del 28 al 30 de març, el negoci de Cura Personal de BASF se centra en nous ingredients i conceptes que aguditzen els camps del benestar, la sostenibilitat i transparència. “Estem emocionats de tornar a in-cosmetics en persona després d’una absència llarga per la pandèmia. Volem utilitzar els aprenentatges que vam tenir com a societat amb els esdeveniments dels últims anys i les tendències que veiem en la cura personal segmentar, per a donar forma, juntament amb els nostres clients, al futur de la bellesa”, explica Tatiana Kalman, vicepresidenta sènior de Personal Care Europe.

 

Re_think: connectant amb el futur de la bellesa

La participació de BASF enguany se centrarà en el concepte “Re_think”. Després de la pandèmia i les dificultats associades, les societats han adquirit un sentit més profund de responsabilitat per les persones, el planeta i les generacions futures. Hi ha un canvi fonamental d’enfocament i una aspiració a crear un món millor. La salut i el benestar, així com la cura del medi ambient formen la nova brúixola col·lectiva per a decisions i accions quotidianes. Més que mai, els consumidors s’adonen de la necessitat de limitar el seu impacte ambiental, reduir el desaprofitament, el consum de recursos i energia, i utilitzar productes que s’obtinguin i produeixin de manera sostenible.

 

Re_think és el compromís de BASF amb el mercat de la cura personal, ara i en el futur. En estreta cooperació amb els seus clients, l’empresa vol reformar, remodelar i reinventar la cura personal per a un futur sostenible. Mitjançant una integració perfecta d’innovació, proveïment responsable, informació transparent i digitalització, el negoci de cura personal de BASF ofereix solucions resilients i sostenibles per al demà, per a connectar amb el futur de la bellesa.

 

Un nou biopolímer basat en la sostenibilitat i el rendiment

La sostenibilitat no requereix un sacrifici en el rendiment. Això es demostra per un avanç intencionat en el camp dels biopolímers, que BASF presenta en aquest any a in-cosmetics. Cosmedia® HP Starch és un agent espesant eficaç amb propietats texturitzants dissenyat per a emulsions i diferents sistemes de tensioactius. Fàcilment biodegradable (segons els criteris 301D de l’OCDE), el biopolímer no sols es caracteritza per la seva alta qualitat, sinó també per les seves múltiples formes d’ús.

 

Es presenta en forma d’una pols blanca amb un caràcter no iònic que permet una bona compatibilitat amb diferents ingredients com a catiònics i anfóteros, i ofereix la possibilitat de desenvolupar una varietat de formulacions per a una àmplia gamma d’aplicacions. El seu rendiment com a texturitzant contribueix a un comportament fluid i l’obtenció de perfils sensorials agradables. Les seves propietats permeten processos de fabricació tant en fred com en calent, mostrant la seva alta flexibilitat. Els beneficis sostenibles d’aquest nou ingredient són interessants, ja que Cosmedia® HP es deriva de matèries primeres naturals i procedeix únicament a Europa, contribuint així a donar forma al futur de sostenibilitat en la indústria de la cura personal.

 

Tinomax™ CC: Un nou ingredient per a una protecció solar optimitzada

La creixent consciència del consumidor també està tenint un impacte en el sector dels protectors solars. Molts consumidors estan pensant activament en l’impacte del seu producte de protecció solar sobre el medi ambient i la salut humana. El nou Tinomax™ CC és un ingredient a base de partícules funcionalizadas de base natural ideal per a optimitzar les formulacions de protecció solar i que a més, ofereix beneficis sensorials. Aquest ingredient allarga la protecció UV amb millora de SPF i UVA, i té un efecte positiu en la reducció de l’enfigassament i la sensació grassa de les formulacions de protecció solar.

 

Euperlan® NL Pearl: primer agent perlat compatible amb COSMOS a base de cera per a aplicacions d’aclarit

Amb el llançament d’Euperlan® NL Pearl, el negoci de cura personal de BASF ofereix el primer agent perlat a base de cera compatible amb COSMOS per a productes de cura personal que combina un excel·lent rendiment en la cura del cabell amb beneficis de sostenibilitat. Aquest ingredient és fàcilment biodegradable i és adequat per a conceptes de neteja natural certificats segons estàndard COSMOS. És fàcil de formular i és processable en fred. Algunes formulacions inspiradores desenvolupades amb aquest nou agent tenen un contingut d’origen natural de fins a 99% segons ISO 16128.

 

BASF comparteix el concepte de formulació de xampú perlat compatible amb COSMOS en el Laboratori de Formulació

El Laboratori de Formulació ofereix al personal de recerca i desenvolupament l’oportunitat d’aprendre tècniques de primera mà a través de sessions de capacitació interactives en un laboratori totalment equipat. Enguany, BASF guiarà als participants en la formulació d’un xampú nacrat d’alt rendiment i compatible amb COSMOS. La formulació es basa en Euperlan® NL Pearl, l’agent perlat en base de cera amb un rendiment i sostenibilitat excepcionals. El xampú perlat resultant no sols ofereix un excel·lent rendiment en el condicionament del cabell humit i sec, sinó també redueix fortament el trencament del cabell i millora la sensorialidad del cabell.

 

Jornades tècniques: BASF presenta serveis digitals i alternatives sostenibles

Els experts de BASF compartiran els seus coneixements i perspectives de mercat en dos seminaris en In-Cosmetics d’enguany. Un seminari se centrarà en la digitalització i com pot servir per a permetre el desenvolupament de formulacions cosmètiques amb alt rendiment alhora que es basen en ingredients sostenibles.

 

Els serveis digitals basats en simulació i modelització són part de la resposta de BASF per a complir amb les últimes demandes de la indústria de la cura personal i disminuir les barreres per a desenvolupament de productes avançats. El seminari presentarà les dues últimes Solucions digitals per a aplicacions “rinse-*off”. En el segon seminari, Euperlan® NL Pearl es presentarà com el primer agent perlat a base de cera compatible amb COSMOS per a productes per a la cura personal que combina un excel·lent rendiment en la cura del cabell amb beneficis sostenibles.

 

Aquests són només alguns exemples de com la Divisió Care Chemicals de BASF és abordar els reptes futurs. Sostenibilitat, digitalització, innovació i nous enfocaments per a treballar junts són les pedres angulars clau per a Care360 Solucions for sustainable life.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mollet torna a rebre el Segell Infoparticipa

Notícia següent

Tàrrega posarà en marxa l’alberg de pelegrins de Cal Trepat abans d’abril

Notícies relacionades