Bar El Parc de Salou, restaurant de tapes de qualitat

Si vols gaudir d’un lloc envoltat de naturalesa amb un ambient acollidor i sobretot amb una àmplia varietat de tapes, no has de dubtar en anar al Bar El Parc. Un restaurant de tapes situat al centre de Salou (C/Barbastre, 15) especialitzat en cuina espanyola de qualitat i molt a prop del passeig marítim, en una localització millor impossible.

Amb un excel·lent equip de cambrers professionals, podràs passar una bona estona amb els teus a l’aire lliure i amb un molt bon ambient, prenent una cervesa freda acompanyada d’una tapa de qualitat de la teva elecció. A més, si ets una mica indecís, sempre pots preguntar al personal de l’establiment, que t’ajudarà en tot el que pugui. Sempre et poden donar recomanacions segons el teu paladar!

El Parc pot ser una elecció perfecta per qualsevol època de l’any i també per tots els moments dels dies. Per esmorzar, vermutejar, dinar o sopar; amb plats variats i preus assequibles!

Gaudiràs del menjar en un lloc completament ampli, amb una gran terrassa envoltada d’una increïble font. A més, els més petits de casa podran jugar en un parc infantil situat just al costat i que farà que passin una estona immillorable.

El Bar El Parc obre cada dia de la setmana, de dilluns a diumenge des de les deu del matí fins a les dotze de la nit!