L’Auditori de Vila-seca tanca el mes de maig amb un cap de setmana multidisciplinar

L’Auditori Josep Carreras encara ja el darrer mes de la temporada 2021-22

Aquest cap de setmana l’Auditori Josep Carreras té programats dos espectacles: “Els Súper Herois”, dels Pop per xics, el dissabte 28 i Tresors amagats, de l’Orquestra Händel, el diumenge 29. Ambdues actuacions tindran lloc a les 7 de la tarda.

En l’espectacle de dissabte, Els Súper Herois es trobaran amb un enigmàtic personatge que els acompanyarà en la recerca de súper poders en forma de valors. Durant l’espectacle, aquest personatge es convertirà en un Superheroi atípic. Infants i familiars ajudaran als músics en aquest escodriny, fins i tot pujant a l’escenari convertint-se en estrelles del Pop per un dia. L’entrada general es podrà adquirir per 5€ i serà gratuïta per a abonats.

Per tancar la programació de maig, l’Auditori presenta Tresors amagats de l’Orquestra Händel, el diumenge 29 a les 7 de la tarda. La Händel, oferirà algunes obres ja beneïdes pel gran públic a les quals hi afegirà composicions menys conegudes, algunes de les quals, malgrat haver estat, sovint, enfosquides per les creacions dels grans genis, poden sorprendre el públic per la seva excel·lència.

Les entrades es poden adquirir amb antelació a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.