Arriben nous cursos al Centre Cultural del Morell

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Tot just acabades les festes de Nadal, el Centre Cultural del Morell reprendrà la seva activitat amb nous cursos impulsats des de la regidoria d’Ocupació i Formació del consistori municipal, donant així continuïtat a una tardor molt activa, amb set cursos realitzats. Ara, s’ofereixen vuit noves propostes, que s’allarguen de gener a abril.

“Aquesta primera part de la programació formativa ha funcionat molt bé, i es nota que la ciutadania tenia moltes ganes de recuperar els cursos”, exposa la regidora, Mònica Casas.

El primer serà MindfulnessII, a càrrec d’Elies Torres, un curs per aprendre a gestionari autoregular les emocions i relaxar-se per rebaixar els nivells d’estrès. Serà del 10 de gener al 14 de març, cada dimarts de 18 a 21 hores, amb un preu de 20 euros.

L’11 de gener de 18 a 20 hores, i per 10 euros, es farà una sessió de primers auxilis, a càrrec de Juanma Aguado.

La costura també tindrà el seu espai amb Costura Upcycling, a càrrec d’Olivia Garzón. Un taller de reciclatge a partir de peces de roba de segona mà o velles. Tindrà lloc del 12 de gener al 2 de març, cada dijous de 18.30 a 20.30 hores, per un preu de 22 euros.

El 13 de gener arrencarà un curs de Bollywood, on s’introduirà l’alumnat en la música i dansa de l’Índia. Una formació que es farà cada divendres fins al 31 de març, de 20 a 21 hores, per un preu de 25 euros mensuals.

El mateix dia començarà un curs de Balls llatins que s’allargarà fins al 28 d’abril. Cada divendres, de 20.30 a 21.30 hores, i per un preu de 20 euros, qui s’hi inscrigui podrà aprendre merengue, salsa o bachata.

El 18 de gener de 18 a 20 hores, i per 10 euros, s’ha organitzat una sessió d’emergències domèstiques, a càrrec de Juanma Aguado.

Ja al març, i seguint amb la costura, arribarà Treu profit de la teva màquina de cosir. Posa-la a punt! A càrrec d’Olivia Garzón, serà els dijous 9 i 16 de març de 18.30 a 20.30 hores, per un preu de 20 euros.

I, finalment, patronatge i confecció , a càrrec també d’Olivia Garzón, del 13 d’abril a l’1 de juny. Serà cada dijous de 18.30 a 20.30 hores, per un preu de 30 euros.

Cal tenir en compte que tots els cursos necessiten assolir un mínim d’alumnes i que, en cas que no s’hi arribi, quedaran anul·lats. Les inscripcions, amb matrícula gratuïta en tots els casos, es poden formalitzar a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com a màxim una setmana abans de l’inici de cada curs. També es pot trucar al 977 842 176 o bé escriure al centrecultural@morell.altanet.org.