Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Arriba al Port de Tarragona la 4a edició de la mostra artística ‘Expressa’t’

Avatar photo

Cada edició ha aconseguit superar l’anterior, en un impuls, des del Port de Tarragona, que el Moll de Costa esdevingui el ‘Moll de la Cultura’ i aculli tota mena d’actuacions artístiques

El Port de Tarragona impulsa la quarta edició ‘Expressa’t’ que es farà davant del  Tinglado 1 del Moll de Costa els dies 13 i 14 de maig de 2023. Per a participar cal fer la  inscripció a [email protected] adjuntant la documentació necessària publicada al portal web fins al 2 de maig. El  4 de maig es donarà a conèixer les 8 escoles i entitats que podran participar en l’edició  d’enguany, amb l’horari i el dia assignat.

 

Enguany es torna a celebrar una nova edició de la mostra ‘Expressa’t’, després de l’èxit de les darreres edicions. Cada edició ha aconseguit superar l’anterior, en un impuls, des del Port de Tarragona, que el Moll de Costa esdevingui el ‘Moll de la Cultura’ i aculli tota mena d’actuacions artístiques.

 

La primera edició, realitzada el maig de 2021, va néixer davant les nombroses peticions  de diferents entitats i escoles que buscaven espais a l’aire lliure per realitzar concerts i  actuacions. Així, l’entitat portuària té com a objectiu continuar impulsant la mostra per  promoure la cultura al territori i, en especial, realçar la tasca que duen a terme les  escoles, associacions i entitats en l’àmbit cultural en diferents vessants: dansa, música i  altres manifestacions artístiques.

 

En aquesta edició que es farà els dies 13 i 14 de maig hi poden participar totes les  escoles, escoles, centres, associacions o entitats públiques o privades del Camp de  Tarragona que tinguin com a activitat principal la formació i l’aposta per les diferents  disciplines artístiques citades anteriorment. L’escenari de les actuacions serà la plaça  situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa i es col·locaran cadires per al públic.

 

Com participar a Expressa’t

Les entitats, les associacions o les escoles interessades a participar en la quarta mostra  artística han d’enviar un formulari amb les dades establertes a les bases a l’adreça  electrònica [email protected] abans del 2 de maig de 2023 a les 21 hores.

En aquest espai web es pot trobar el formulari d’inscripció, els requisits i la documentació  necessària per poder sol·licitar la participació en aquesta quarta edició.

A la pàgina web del Port i les xarxes socials del @PortTarragona i @MolldeCosta (Twitter, Facebook i Instagram) es dona difusió i es publiquen els documents necessaris per  presentar-se a la mostra artística (requisits, bases, drets d’imatge, etc.) per a totes  aquelles escoles, associacions o entitats interessades a participar.

 

Difusió, peticions i selecció

Els criteris per a seleccionar les entitats participants seran aplegar les escoles, les  associacions i les entitats de diferents disciplines artístiques, la valoració de cada  proposta presentada i l’ordre d’arribada de les peticions.

El Port de Tarragona estudiarà les propostes rebudes i el dijous 4 de maig de 2023 es  donaran a conèixer les vuit escoles i entitats que poden participar en la quarta edició de  la mostra amb el detall de l’horari i el dia assignat. Les entitats seleccionades rebran un  correu confirmant la seva participació i també es farà pública a la pàgina web portuària i les xarxes socials del @PortTarragona i @MolldeCosta (Twitter, Facebook i Instagram).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

“Vilafranca és molt gran”, el nou espot de la ciutat

Notícia següent

Un home atraca amb una arma l’oficina de Caixabank al Baix Ebre

Notícies relacionades