Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Arriba “Llançadora Ocupacional”, un nou programa d’orientació laboral

Avatar photo

Aquest mes de maig l’Ajuntament de Tarragona posarà en marxa, a través de Tarragona Impulsa, el programa Llançadora Ocupacional, que té com a objectiu acompanyar persones sense feina en el procés de cerca de treball i la seva inserció en el mercat laboral.

El programa està adreçat a persones majors de 30 anys en situació d’atur i amb necessitat de reciclatge professional. Durant 100 hores, distribuïdes en cinc setmanes, els 60 participants prendran part en sessions grupals sobre eines i canals de cerca de feina, sessions individuals de seguiment i orientació laboral i accions d’intermediació laboral amb empreses de diferents sectors, entre d’altres. El programa es desenvoluparà en tres edicions, al maig, al juny i al setembre.

El conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha remarcat que el programa és una oportunitat perquè “els participants s’autoavaluïn i pensin en quins són els seus punts forts i les seves debilitats que afecten la seva inserció al mercat de treball. El programa ha de servir per modelar aquestes impressions, millorar l’autoestima i establir un pla per aconseguir la inserció laboral”.

Les persones interessades a participar en aquest programa ja es poden inscriure a les instal·lacions de Tarragona Impulsa a la Tabacalera (horari: de dilluns a dijous de 8 a 20 h i divendres de 8 a 15 h). Per a més informació es pot trucar al telèfon 977 243 609 (Extensió 7269) o consultar el web de Tarragona Impulsa.

El programa és gratuït per als participants gràcies al cofinançament de l’Ajuntament de Tarragona i la subvenció pels Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La dona ferida en el doble homicidi del Prat va ser detinguda per una ordre pendent

Notícia següent

L’Ajuntament de Cambrils lliura beques a 9 ballarines

Notícies relacionades