Arriba la XII Mostra de Bolets de Tarragona

La mostra dedicarà una atenció especial a la correcta distinció entre els  bolets comestibles i els potencialment tòxics

temps lectura-Temps de lectura: 1 minut

La 12a edició de la Mostra de Bolets de Tarragona, organitzada per l’Associació Micològica de  Tarragona, torna aquesta tardor per presentar la diversitat de bolets que es poden trobar a les  nostres comarques. La mostra dedicarà una atenció especial a la correcta distinció entre els  bolets comestibles i els potencialment tòxics. 

L’esdeveniment tindrà lloc al pati Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona, a la plaça de la Font.  La mostra dona la benvinguda a tots els amants dels bolets, oferint entrada lliure per gaudir  d’una experiència atractiva i informativa per als assistents.

Estarà oberta al públic dissabte, 7  d’octubre de 2023, d’11:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 20:00 h, i diumenge, 8 d’octubre de 2023, amb horari de matí de 10:00 h a 14:00 h. Micòlegs experts de l’Associació Micològica de Tarragona oferiran visites guiades a través de l’espai de l’exposició, proporcionant explicacions  detallades de les característiques úniques de les diverses espècies de bolets exposades.

S’encoratja els visitants a endinsar-se més en el fascinant món dels bolets, coneixent les  delicioses varietats comestibles que podem trobar als nostres boscos, mentre també  adquireixen coneixements essencials per a distingir els bolets tòxics que hi poden aparèixer.

A  més, els assistents tenen l’oportunitat de portar les seves mostres de bolets recollides  personalment per obtenir una experta identificació. No deixeu passar aquesta oportunitat de  connectar amb altres entusiastes dels bolets i ampliar el vostre coneixement d’aquests tresors  amagats de la natura.