Arriba la 3a edició del PrimaverArt al Morell

    Per tercer any consecutiu arriba el PrimaverArt, la mostra d'arts escèniques a peu de carrer del Morell que tindrà lloc del 21 al 23 d’abril

    temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

    L’Ajuntament del Morell ha presentat aquest dimarts la programació i la nova imatge del PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell que preveu omplir del 21 al 23 d’abril l’espai públic de la vila amb teatre, circ i música per a tots els públics. Al jardí de l’Ajuntament del Morell, el regidor d’Hisenda, Governació, Comunicació i Protecció Civil, Eloi Calbet, juntament amb els tècnics de la regidoria de Cultura, Festes i Joventut han presentat públicament un total de 15 quinze propostes. Després de l’èxit d’assistència de la temporada de’hivern-primavera al Teatre-Auditori, per on han passat gairebé unes 2.000 persones, regidor i tècnics han volgut destacar que la totalitat dels espectacles del PrimaverArt són gratuïts, donant sentit a la seva aposta de programar cultura a l’abast de tothom.

    Els plats forts de la mostra estan repartits durant els tres dies de celebració de la mateixa, alguns dels quals compten amb un ampli reconeixement. “Nàufrags”, que ha estat considerat el millor espectacle de carrer als Premis de Circ de Catalunya Zirkòlika 2016; “Rats”, que ha rebut el reconeixement de millor espectacle de carrer a la Fira Titelles 2015; o “Càntut”, que ha rebut el premi Enderrock millor disc folk 2016 segons la crítica i el premi Teresa Rebull Fira Mediterrània 2016. A més, el PrimaverArt comptarà amb estrenes i novetats com “Lurrak”, un espectacle de circ contemporani que combina teatre, música i circ, el qual s’estrenarà per primer cop a Catalunya, o les propostes de microteatre que presenten el col·lectiu de Les Artistes Locals de Reus. Per respectar la continuïtat de les dues darreres edicions, el PrimaverArt acabarà amb “L’Estiueig”, una proposta de Commedia dell’Arte del dramaturg Carlo Goldoni. Cal destacar que, enguany, el PrimaverArt es presenta amb una nova imatge gràfica realitzada per un equip de dissenyadors morellencs. El logotip és una cadira unida per punts que simbolitzen els nexes d’unió dels espais públics de la vila amb el teatre, el circ i la música, cadascun representat per un color diferent: blau, groc i vermell, respectivament. A més, la imatge de la mostra d’enguany compta amb les il·lustracions de la Berta Artigal, una jove il·lustradora vallenca, que podreu trobar tant als cartells com al llibret de programació del PrimaverArt. Tot plegat perquè els carrers del Morell es tenyeixin de color i es converteixin en escenari d’una variada oferta de cultura a l’aire lliure per a tots els públics i per a totes les butxaques. Per a més informació, podeu consultar el portal web de la mostra: www.primaverart.cat, o seguir-la a Facebook, Twitter i Instagram.