Arriba la 2a edició de la ruta gastronòmica “La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla”

  Hi participen un total de 20 bars i restaurants del municipi que del 13 al 30 d’abril oferiran un ampli ventall de tapes inspirades en la bruixa més popular de la vila

  La regidoria de Comerç i Consum de l’Ajuntament d’Altafulla ha presentat aquest migdia, a l’Era del Castell, la segona edició de la ruta gastronòmica “La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla”. Del 13 al 30 d’abril, un total de 20 bars i restaurants de la vila oferiran un ampli ventall de tapes inspirades en la bruixa més popular de la vila, la Xoixeta. A més a més, durant aquests dies de Setmana Santa, tant visitants com vilatans podran gaudir de la Xoixeta pels carrers i places del municipi, tal i com ha fet avui a la presentació.

  El regidor de Comerç, Jaume Sànchez, ha destacat l’increment de participació en dos establiments més i ha subratllat l’ambientació que oferirà la bruixa on “la Xoixeta interactuarà amb els visitants i oferirà invitacions per degustar les tapes dels restaurants participants”.

  Després de l’èxit de la primera edició, la Xoixeta, acompanyada d’un saxofonista, visitarà els establiments participants tots els divendres mentre duri la mostra, i repartirà invitacions de les tapes dels 20 bars i restaurants per convidar els visitants a tastar les receptes embruixadores, com ara “les ales que la bruixa voldria”, “la bomba de foc”, “Gicma Versuni”, d’entre moltes altres. La ruta gastronòmica “La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla” vol que tothom gaudeixi de les seves receptes, i per això estableix un preu raonable. Per 2,5 euros es podrà tastar-les acompanyades d’una cervesa Estrella Damm. Una oferta engrescadora que fa volar la imaginació i treure’s el barret davant el nostre gremi de restauració, que demostra el seu nivell de qualitat.

  Sorteig de premis

  Els participants de la ruta podran omplir el llibret amb el segell de cada establiment si es consumeix la corresponent tapa. Aquells que aconsegueixin omplir-lo tot podran anar a l’oficina de Turisme de l’Ajuntament i rebre l’últim segell. Rebran un petit obsequi i podran votar la tapa que més els ha agradat. La data límit per posar l’últim segell a l’oficina de Turisme serà el dia 18 d’abril de 2017 fins a les 14h. Tots els que acabin la ruta participaran en un sorteig de 10 lots del Grup Estrella DAMM. L’establiment de la tapa guanyadora rebrà un reconeixement recordatori de l’organització.

  Els 20 restaurants i bars que hi participen són Voramar “Cal Vitali”, Braser del mar, La mar de tapes, Pont de mar, Club Marítim Altafulla, La taberna del mar, Hotel Yola “El tiberi”, Bolero, A. Caravela, La taberna del Quatre, La Perla, La toque, Les bruixes, Solocomo, Cal Cano, Salsa, K la yaya, Pati dels tarongers, Hotel Oreneta, i L’Ermita d’Altafulla. Està organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la col·laboració d’Estrella Damm, Tarragona 2018, i el Consorci Turístic del Baix Gaià.