Anuncien que s’han venut més de 5.000 entrades pels Jocs

A un mes de l'esdeveniment, que tindrà lloc entre el 22 de juny i l'1 de juliol

Aquest dimarts 22 de maig falta exactament un mes per a l’inici dels Jocs del Mediterrani, que tindran lloc en diferents subseus del 22 de juny a l’1 de juliol. Pocs dies després de l’obertura de la venda al públic general de les entrades d’algunes de les competicions i de les cerimònies d’inauguració i de cloenda, l’Ajuntament de Tarragona ha anunciat que ja s’han venut més de 5.000 entrades tan sols de la cerimònia inaugural, que serà al Nou Estadi. D’aquesta manera, s’han exhaurit ja “més de la meitat de les que estan disponibles”, segons l’alcalde Ballesteros, que alerta que podria passar com amb les entrades del Concurs de Castells: “Pot ser que amb hores s’acabin”, ha afirmat. Tot plegat, poc després que aparegués la informació que tan sols se n’havien venut 80. Les compres es poden fer per Internet a Ticketmaster o físicament al Parc Central.

En total s’han posat a la venda prop de 200.000 entrades, de les quals una part estan reservades per a federacions i empreses patrocinadores. Ballesteros ha preferit no avançar encara quin és el nombre exacte de les reservades, ja que aquesta setmana s’ha de conèixer el calendari definitiu dels Jocs amb les confirmacions dels esportistes i atletes.

A un mes també dels Jocs, l’alcalde ha confirmat que no se celebrarà cap competició amistosa per provar les instal·lacions. Sí que es faran proves “tècniques” a la piscina o al pavelló, unes proves que de fet ja s’estan iniciant en les instal·lacions ja enllestides.