Se celebra el 30è aniversari de l’agermanament de Tarragona amb Stafford

Els alcaldes han signat la renovació de l’agermanament entre les ciutats

Aquest migdia, s’ha celebrat el 30è aniversari de l’agermanament de Tarragona amb la ciutat anglesa de Stafford. L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i l’alcalde d’Stafford, Philip Leason, en un acte al Jardí de la Casa Canals, han signat la renovació de l’agermanament entre les dues ciutats, una signatura que ja es va formalitzar el 1992. L’acte ha comptat amb l’assistència dels membres de l’Associació d’amics de Stafford a Tarragona.

Segons l’alcalde, que ha aprofitat l’ocasió per celebrar tres dècades d’agermanament, “Tarragona és una ciutat oberta, integradora que li agrada aprendre i sobretot explicar com som els tarragonins, què tenim a la ciutat, els nostres costums, el nostre patrimoni i nostra la cultura popular, entre moltes altres coses. I sense dubte, els agermanaments són una molt bona oportunitat  per a fer-ho.

Són un pas de gegant que ens permet teixir sinergies entre les ciutats agermanades”. Ricomà ha recordat la tradició d’intercanvis familiars i d’estudiants que uneix les dues ciutats, així com el paper dinamitzador de l’Associació d’Amics de Tarragona que hi ha a Stafford i el de l’Associació d’Amics de Stafford que hi ha a Tarragona.