Dijous, 20 de juny de 2024
És notícia

Anima’t, Tarragona Turisme i el Palau de Congressos ofereixen cinema en versió original

Avatar photo

Les projeccions tindran lloc del 14 de març al 2 de maig després de l’èxit de la primera temporada

L’Associació Cultural Anima’t, Tarragona Turisme i el Palau Firal i de Congressos de Tarragona oferiran una nova temporada del programa Eutyches Cinema VO, la programació estable de cinema en versió original a la Sala Eutyches del Palau de Congressos. Les sessions tindran lloc els diumenges del 14 de març al 2 de maig, després que la primera temporada –desenvolupada del 10 de gener al 7 de març- registrés una mitjana de gairebé 90 persones assistents i exhaurís les entrades de la projecció de Las Niñas.

L’Eutyches Cinema VO es va iniciar el 10 de gener d’aquest 2021 gràcies a un acord de col·laboració entre l’Associació Cultural Anima’t, Tarragona Turisme i el Palau de Congressos. L’objectiu d’aquest conveni és mantenir l’única programació estable de cinema en versió original a la ciutat de Tarragona, que Anima’t duu a terme des de 1999. Des de les entitats col·laboradores es fa una valoració positiva dels primers mesos i, en aquest sentit, la presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, Cinta Pastó, destaca que l’èxit de la programació reforça l’aposta per “potenciar el turisme de proximitat i cultural del Patronat en un context marcat per les restriccions derivades de la pandèmia”.

Precisament la seguretat en temps de COVID-19 ha estat una de les màximes per poder mantenir aquesta programació cultural: en totes les projeccions s’han seguit i es mantindran les mesures santiàries vigents: presa de temperatura a l’entrada, disponibilitat de gel hidroalcohòlic, entrades i sortides esglaonades i capacitat màxima de la sala limitada al 50%.

El programa Eutyches Cinema VO completa l’actual oferta cinematogràfica de la ciutat amb un cicle estable de cinema de qualitat en versió original subtitulada. El programa ofereix sovint produccions que no han arribat al territori o que no han tingut distribució suficient i dona així una segona oportunitat als títols. Es tracta d’una programació íntimament lligada a les propostes d’autor que en aquesta edició ofereix un total vuit pel·lícules estrenades en els darrers tres anys i que compten amb el reconeixement de la crítica.

Programació – Eutyches Cinema VO

Cada diumenge a les 19 h / 6 €
Entrades disponibles a entrades.animat.cat

La familia que tú eliges, Tyler Nilson i Michael Schwartz, EUA, 2019. Dg. 14/03/21
Josep, Aurel, França, 2020. Dg. 21/03/21
Corpus Christi, Jan Komasa, Polònia, 2019. Dg. 28/03/21
Un blanco, blanco día, Hlynur Palmason, Islàndia, 2019. Dg. 04/04/21
La camarista, Lila Avilés, Mèxic, 2018. Dg. 11/04/21
Swallow, Carlo Mirabella-Davis, EUA, 2019. Dg. 18/04/21
Honeyland, Tamara Kotevska i Ljubomir Stefanov, Macedònia, 2019. Dg. 25/04/21
Los hermanos Sisters, Jacques Audiard, França, 2018. Dg. 02/05/21

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Igualada amplia la xarxa de cardioprotecció

Notícia següent

Igualada instal·la quaranta caixes niu a les zones arbrades de la ciutat

Notícies relacionades