Amb la recent adjudicació de les obres de canalització del barranc de Barenys, es preveu que estiguin enllestides el 2023

L’alcalde Pere Granados ha manifestat que “la solució a les inundacions del Barri de la Salut pel desbordament del barranc será una realitat ben aviat”

L’Ajuntament de Salou ha mostrat la seva satisfacció per l’adjudicació de les obres d’endegament del barranc de Barenys per part de la Generalitat de Catalunya. En l’adjudicació d’aquestes obres es contempla l’enderrocament dels 29 edificis expropiats de la via del tren cap a mar, i la construcción del nou canal de desguàs. És previst que les obres finalitzin el 2023.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, assenyalava que “donat que l’inici de les obres de canalització del Barranc de Barenys són imminents, podem dir que definitivament es posarà solució a un problema que causava greus perjudicis i danys patrimonials per les inundacions al Barri de la Salut”.

Per la seva banda, el regidor de Gestió del Territori i d’Habitatge, Marc Montagut, ha explicat que “el proper dia 1 de desembre les empreses adjudicatàries es personaran a l’Ajuntament de Salou per donar a conèixer tot el calendari i els treballs que es duran a terme”.

La construcción dels calaixos del canal de la via ferria cap al mar, s’ha adjudicat per un import de 4.523.975 euros, i un termini de 18 mesos per a la seva execució. Pel que fa l’endegament a cel obert, de la via del tren fins al Vial de Cavet, s’ha adjudicat per un import de 3.149.474,15 euros, i un termini de 18 mesos.