Amazon a Constantí comença a operar demà

Comptarà amb fins a 120 empleats i crearà al voltant de 300 oportunitats de treball addicionals

13-10-2021 Estación logística de Amazon en Constantí (Tarragona) ECONOMIA AMAZON

La nova estació logística de Amazon a Constantí (Tarragona), la primera de la companyia a la província, començarà a operar aquest dijous “per a donar servei als clients de la zona”, segons un comunicat d’aquest dimecres.

Aquest centre d’última milla de més de 9.000 metres quadrats comptarà amb fins a 120 empleats i crearà al voltant de 300 oportunitats de treball addicionals per als conductors de les sis empreses de repartiment locals col·laboradores de Amazon en la zona.

Les estacions logístiques “impulsen la gestió de l’última milla de les comandes de Amazon i ajuden a accelerar els lliuraments als clients”: reben els paquets des dels centres logístics i de distribució de l’empresa pròxims i els carreguen en vehicles de repartiment per a finalment lliurar-los als clients.

El director de l’estació logística de Amazon a Constantí (Tarragona), Matias Bartolini, ha dit que l’empresa està encantada d’invertir a Tarragona amb l’estació logística, que “proporcionarà un lliurament eficient als clients de la zona i crearà desenes d’oportunitats de treball per a diferents professionals”.

El ‘shift manager’ de l’estació logística de Getafe (Madrid), Fernando Aguilar, ha indicat que “Amazon és el clar exemple de companyia que recompensa la proactivitat i el compromís”.