Amar Addadi: “La gent de Tarragona està bolcada amb els Jocs Mediterranis”

El Palau de Congressos ha acollit el sorteig de la competició esportiva que començarà el proper 22 de juny

0
790

El president del Comitè Internacional dels Jocs del Mediterrani, Amar Addadi, s’ha mostrat convençut aquest dimecres a Tarragona de l’èxit de la competició que se celebrarà a partir del 22 de juny. “La ciutat és plena d’activitats i la gent està bolcada”, ha afirmat. Aquestes declaracions les ha fet poc després que se celebrés a la sala Eutyches del Palau de Congressos el sorteig de les competicions esportives de l’esdeveniment, concretament del waterpolo, l’handbol, el voleibol i el futbol.

L’acte ha comptat amb l’assistència de diverses autoritats com ara l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i el regidor coordinador dels Jocs, Javier Villamayor. També s’hi han citat representants de les seleccions espanyoles d’handbol, entre d’altres.

 

“Tot està llest”

Mentre s’estan finalitzant les obres de la piscina olímpica de l’Anella Mediterrània, a Campclar, Addadi ha assegurat que “està tot llest” perquè les delegacions esportives disputin els Jocs. Aquest dimecres al matí s’ha celebrat una reunió del Comitè Internacional per aprovar els darrers canvis del programa i el calendari esportiu. Un calendari que ha hagut de retallar nou de les 237 proves previstes a causa de la seva baixa inscripció. Des de l’organització consideren que aquest és un fet “habitual” en aquest tipus d’esdeveniments.

FER UN COMENTARI