Altafulla recapta 3.381 euros per a La Fundació La Marató de TV3

Els diners recaptats amb les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Altafulla i diferents entitats locals el passat mes de desembre serviran per avançar en la consecució dels reptes de la recerca en la Covid-19

Les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Altafulla i diferents entitats locals el passat mes de desembre han permès recaptar un total de 3.381,47 euros per a La Fundació La Marató de TV3. Aquests diners recaptats serviran per avançar en la consecució dels reptes de la recerca en la Covid-19.

L’Institut d’Altafulla va aconseguir recaptar un total de 654 € amb la campanya ‘1 origami = 1 euro’; l’AMPA de l’Institut va participar en una donació directa de 300 €; el mural solidari de l’AMPA de l’Escola La Portalada va aconseguir 447,47 €; el concurs de postres solidaris de l’AMPA de l’Escola de Música, 140 €; el Club Marítim Altafulla va recaptar un total de 240 € gràcies a la ‘Jornada al mar amb catamarà, caiac  paddle surf i botifarrada’, i l’espectacle “Il·lusions”, amb Sergi Armentano, va aconseguir un total de 100 € per a l’entrada. Per la seva banda, l’Ajuntament d’Altafulla va fer una donació de 1.500 euros.

El marcador del programa de TV3 va tancar el passat 20 de desembre amb un gran marcador de 10.305.819 euros que s’ha anat incrementant en els següents dies. Els fons recaptats en aquesta edició, aniran destinats a la recerca biomèdica d’excel·lència sobre la Covid-19, amb l’objectiu de millorar la qualitat i l’esperança de vida de les persones que la tenen. Encara es poden seguir fent donacions en diferents modalitats com ara Internet, Bizum, transferència bancària o caixers automàtics al portal de La Fundació La Marató de TV3 .