Altafulla publica el calendari de preinscripcions a les escoles bressol

Avatar photo

El calendari s'aplicarà a les escoles bressol Francesc Blanch i Hort de Pau, i a l’Escola Municipal de Música per al curs 2023-2024

La regidoria d’Ensenyament d’Altafulla, que encapçala l’edil Eva Martínez, ha fet públic avui el calendari i el període de preinscripció a les escoles bressol Francesc Blanch i Hort de Pau, i a l’Escola Municipal de Música (EMMA) per al curs 2023-2024.

 

El període de presentació de sol·licituds per als tres centres començarà el pròxim 2 de maig i s’allargarà fins al dia 12 d’aquell mateix mes. Quant a l’oferta de places que s’ofereixen, les dues escoles bressol ofereixen 5 places cadascuna per a l’aula de nadons (nascuts/des el 2023), mentre que l’oferta de les places per a l’Aula-1 (nascuts/des 2022) i per a l’Aula-2 (nascuts/des 2021) es publicarà a partir de la confirmació de plaça dels antics alumnes.

 

Cal recordar que per als infants de 2 anys (Aula-2 / I2), l’escolarització és gratuïta gràcies a una iniciativa del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Aquesta subvenció del govern català s’inclou, en l’horari habitual, per als infants de dos anys dels ensenyaments d’educació infantil a les escoles bressol públiques (municipals i del Departament d’Educació). No inclou el servei de menjador ni altres serveis complementaris, com el d’acollida.

 

Quant a l’Escola Municipal de Música, l’oferta de places per al curs de sensibilització (5 anys) és de 14, mentre que per a la resta de cursos, l’oferta de les places es publicarà a partir de la confirmació de plaça dels antics alumnes.

 

Podeu consultar tota la informació, documentació i tràmits a seguir per a la presentació de les sol·licituds a la pàgina principal del portal web www.altafulla.cat. Cal recordar que la presentació de sol·licituds es pot fer per registre digital o presencialment demanant hora.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × one =

Notícia anterior

El Pacte de Ciutat de L’Hospitalet tanca amb el 89,5 % de compliment

Notícia següent

Llibertat provisional per al treballador del Museu de Badalona detingut per agressions sexuals

Notícies relacionades